Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján

2024. április 17. 21:44 // Forrás: MTI
A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán.

A decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott támadó szellemben lépett pályára, és több ígéretes helyzetet is kidolgozott a csehek kapuja előtt, ezeket azonban nem sikerült gólra váltania. A csehek végül a 16. percben szereztek a vezetést, de Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese még a szünet előtt egyenlített.

A fordulás után inkább a csehek irányítottak, de Gémesi Gergő bravúrosan védett, így sokáig nem változott az eredmény. A második félidő derekán a félpályánál hátulról tarkón könyökölték az egyik magyar játékost, aki elesett és földön is maradt, a csehek pedig kettő az egyben mehettek a magyar kapu felé. Gémesi tehetetlen volt, így a rivális ismét átvette a vezetést (2-1). A hajrában öt mezőnyjátékossal támadtak a magyarok, de az ellenfél térfelén labdát vesztettek, ezt azonnal kihasználták a csehek, akik üreskapus találattal lezárták a mérkőzést.

Fotó: MLSZ (archív)Fotó: MLSZ (archív)

A magyar csapat az első összecsapáson 4-1-re kikapott a házigazda szlovákoktól, majd 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel, így két vereséggel és egy döntetlennel zárta a négycsapatos tornát.

vehir.hu
Események
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 9. 18:00
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
2-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 11. 16:45
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
5-0
részletek
további cikkek
Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 14. 22:12 Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok A magyar futsalválogatott szombaton 4-1-re kikapott a házigazdától a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 13. 19:53 Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben magyar futsalválogatott Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben A decemberi Eb-selejtezőkre készülő férfi futsalválogatott áprilisban szlovákiai felkészülési tornán vesz részt, amely során három nemzetközi mérkőzésen lép pályára. Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány ezúttal egy veszprémi játékosnak, Lux B. Gábornak szavazott bizalmat. 2024. április 8. 11:17 Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban magyar futsalválogatott Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban A magyar férfi futsalválogatott a napokban Telkiben edzőtáborozik, ahová két veszprémi játékos, Dorogi Benjámin és Fellembek Zétény is meghívást kapott Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitánytól. 2024. március 11. 12:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.