Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
15°C
2024. április 30. Katalin, Kitti
Veszprém
15°C

Női jégkorong: ezüstérmes a veszprémi csapat!

2024. április 16. 13:20
A Rampage ezüstéremmel zárta a női jégkorong U25 A-bajnokságot. A veszprémi csapat az osztrák liga négyes döntőjébe is bejutott, ahol a negyedik pozícióban zárt. A klub szakmai igazgatója, Máhl Krisztián megkeresésünkre a játékosokat méltatta, akik az idény során kettőzőt erővel dolgoztak.

A veszprémi Rampage fejlődő teljesítményét jól mutatja, hogy míg a hölgyek az elmúlt kiírásban az A-bajnokság ötödik helyén zártak, idén már a döntőben bizonyíthattak. Igaz, 2-1-es összesítéssel végül  a Budapesti Hoki Klub (HKB) bizonyult jobbnak, a bakonyiaknak nincs miért szégyenkezniük.

A klub szakmai igazgatója, Máhl Krisztián a vehir.hu kérdésére úgy fogalmazott, az elvégzett munka többszörösen is kifizetődött, az egész vezetőség büszke a hölgyek eredményeire, nem feledve az osztrák bajnokságban elért negyedik helyezést sem.

A játékosaink hétről hétre rengeteg munkát fektettek a felkészülésbe: az edzéseken szinte sosem volt hiányzó. A teljes szezont tekintve több mint negyven mérkőzésen valódi, nagybetűs csapat lépett pályára, a játékosaink ott támogatták egymást, ahol csak tudták. A hazai derbik mellett többször is megjártunk Bécset, Maribort, Gyergyószentmiklóst, de egyszer sem hallottunk senkitől panaszkodást

– méltatta az együttest Máhl Krisztián, majd rámutatott, a jövőre való tekintettel is hatalmas potenciál rejlik az együttesben.

A veszprémiek a B-bajnokságban címvédőként szerepelnek, a bajnoki finálé első mérkőzésén már sikeresen felülmúlták a fővárosi Fradi csapatát. A visszavágót ma (szerda) 18.00 órakor rendezik a Veszprémi Jégcsarnokban, ahová a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.