Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C
2024. április 29. Péter
Veszprém
22°C

Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel

2024. április 14. 22:12 // Forrás: MTI
A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán.

A decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott kezdte jobban a találkozót, amelyen Szentes Bíró Tamás szerezte meg a vezetést. A Nyírbátor 27 éves játékosa a 7. percben értékesítette Rutai Balázs kipattanóját, de még a szünet előtt egyenlített, majd fordított a svéd válogatott.

A Sergio Mullor szövetségi kapitány által vezetett magyar alakulat nem adta fel és a középkezdést után, pár másodpercen belül Rutai találatával 2-2-re alakította az állást. A félidőig már nem esett több gól, ehhez pedig a magyar hálóőr remek védéseire is szükség volt.

Döntetlent játszott a svédekkel a magyar válogatott (archív fotó)Döntetlent játszott a svédekkel a magyar válogatott (archív fotó)

A fordulás után mindkét oldalon akadtak komoly helyzetek, ennek ellenére csak a szabálytalanságok száma gyarapodott a meccsen. A 33. percben Rábl János a kapu torkából fejelte ki a labdát és mentett, majd három perccel a vége előtt emberelőnybe kerültek a magyarok, de nem tudták kihasználni lehetőségüket, így maradt a 2-2-es döntetlen.

A magyar csapat kedden 14 órakor a csehek elleni összecsapással zárják a tornát.

vehir.hu
Tál Dominik
Események
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 9. 18:00
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
2-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 11. 16:45
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
5-0
részletek
további cikkek
Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44 Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok A magyar futsalválogatott szombaton 4-1-re kikapott a házigazdától a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 13. 19:53 Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben magyar futsalválogatott Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben A decemberi Eb-selejtezőkre készülő férfi futsalválogatott áprilisban szlovákiai felkészülési tornán vesz részt, amely során három nemzetközi mérkőzésen lép pályára. Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány ezúttal egy veszprémi játékosnak, Lux B. Gábornak szavazott bizalmat. 2024. április 8. 11:17 Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban magyar futsalválogatott Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban A magyar férfi futsalválogatott a napokban Telkiben edzőtáborozik, ahová két veszprémi játékos, Dorogi Benjámin és Fellembek Zétény is meghívást kapott Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitánytól. 2024. március 11. 12:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.