Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok

2024. április 13. 19:53 // Forrás: MTI
A magyar futsalválogatott szombaton 4-1-re kikapott a házigazdától a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán.

A magyar szövetség közleménye szerint a decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott Somorján játszotta első mérkőzését, amelyen a magyar állampolgárságot idén megszerző Rafinha is pályára lépett.

Az első találat a 2. percben Rábl Jánosról pattant a magyar kapuba, három perccel később pedig megduplázták az előnyt a szlovákok. A 7. percben Nagy Imre szépített, de a szünetig már nem esett több gól.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A fordulás után sokáig nem találták egymás ellenszerét a csapatok, az utolsó tíz percre fordulva Alasztics Marcell védett, de a kipattanót végül Dosa Martin értékesítette. A hajrában pedig a szlovákok beállították a 4-1-es végeredményt.

"Gyengén kezdtük a mérkőzést, gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk, ezt követően azonban jól teljesítettünk, sok labdát szereztünk, helyzeteink voltak" - értékelt a mérkőzés után Sergio Mullor szövetségi kapitány a hazai szövetség honlapján. - "Hiába játszottunk veszélyesebben az ellenfelünknél, a kapu előtt nem voltunk kellően élesek, ezért nem tudtunk egyenlíteni, ráadásul a szlovákok a hibáink révén növelték az előnyüket. A vereség ellenére voltak jó periódusai a mérkőzésnek, a kapu előtt azonban sokkal határozottabbnak kell lennünk, ebben feltétlenül előre kell lépnünk a folytatásban" - tette hozzá a kapitány, aki azt is elárulta, hogy a magyarok egyetlen találatát szerző Nagy Imre súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a találkozón.

A magyarok vasárnap 16 órakor a svédekkel, kedden 14 órakor pedig a csehekkel játszanak a tornán.

vehir.hu
Események
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 9. 18:00
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
2-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 11. 16:45
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
5-0
részletek
további cikkek
Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44 Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 14. 22:12 Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben magyar futsalválogatott Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben A decemberi Eb-selejtezőkre készülő férfi futsalválogatott áprilisban szlovákiai felkészülési tornán vesz részt, amely során három nemzetközi mérkőzésen lép pályára. Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány ezúttal egy veszprémi játékosnak, Lux B. Gábornak szavazott bizalmat. 2024. április 8. 11:17 Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban magyar futsalválogatott Dorogi és Fellembek ismét bizonyíthat a futsalválogatottban A magyar férfi futsalválogatott a napokban Telkiben edzőtáborozik, ahová két veszprémi játékos, Dorogi Benjámin és Fellembek Zétény is meghívást kapott Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitánytól. 2024. március 11. 12:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.