Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
16°C

Kábítószer-kereskedelem miatt őrizetben

2024. február 15. 13:55
A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak – közölte közösségi felületéna  rendőrség.

A 41 éves velemi férfit a rendőrök február 9-én délután az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában egy cigarettás dobozba elrejtve, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit az egyenruhások február 14-én reggel Szentgálon, harmadik társukat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével fogták el Veszprémben.

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett gépjárművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le.

A terjesztőket - akik közül az egyik küzdősportokban országos szintű bajnok - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták, és az illetékes ügyészségen kezdeményezték a letartóztatásukat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.