Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vereséget szenvedett kuvaiti felkészülési mérkőzésen a futsalválogatott

2024. február 11. 21:31 // Forrás: MTI
A pénteki győzelmét követően 3-2-re kikapott a magyar futsalválogatott Kuvait vendégeként a vasárnapi felkészülési mérkőzésen.

A sportági szövetség honlapjának beszámolója szerint az első félidő hajrájában a hazaiak egy oldalberúgást követően vették be a magyar kaput, a fordulás után pedig hamar megduplázták az előnyt. Büki Baltazár kiállításával emberhátrányba került a magyar csapat, ráadásul a játékvezető felküldte a szövetségi kapitányt a lelátóra. Emberhátrányban viszont Hadházi Sándor góljával szépített, majd Rábl János találatával a 34. percben egyenlített a vendégegyüttes. A hajrában a kuvaitiak öt a négy elleni játékra váltottak és mindössze 9 másodperccel a végső dudaszó előtt szerezték meg a győztes gólt. 

Nem érdemeltünk vereséget, a döntetlen jobban megfelelt a játék képének. Összességében elégedett vagyok a játékosok egész hetes teljesítményével, folyamatosan fejlődik a játékunk. Sok fiatal futsalos kapott lehetőséget a bizonyításra, úgy érzem, sok munkával és idővel egy erős válogatott generáció alakulhat ki a mostani fiatalokból

- mondta Sergio Mullor Cabrera.

A magyar válogatott - amely a decemberben kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre készül - pénteken 2-1-re nyert Kuvaitvárosban a vb-selejtező előtt álló házigazdákkal szemben.

vehir.hu
Események
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 9. 18:00
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
2-2
részletek
Sorozat
Férfi futsal felkészülési mérkőzés 2023/24
Hazai
Magyarország
Vendég
Svédország
Időpont
2023. október 11. 16:45
Helyszín
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok
Eredmény
5-0
részletek
további cikkek
Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44 Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: döntetlent játszottak a magyarok a svédekkel A magyar futsalválogatott vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 14. 22:12 Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel kezdtek a magyarok A magyar futsalválogatott szombaton 4-1-re kikapott a házigazdától a Szlovákiában zajló, Fever Days elnevezésű nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 13. 19:53 Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben magyar futsalválogatott Szlovákiai tornára készül a futsalválogatott – egy veszprémi játékos a keretben A decemberi Eb-selejtezőkre készülő férfi futsalválogatott áprilisban szlovákiai felkészülési tornán vesz részt, amely során három nemzetközi mérkőzésen lép pályára. Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány ezúttal egy veszprémi játékosnak, Lux B. Gábornak szavazott bizalmat. 2024. április 8. 11:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.