Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Taylor Swift és Miley Cyrus a Grammy nagy nyertesei

2024. február 5. 10:48
66. alkalommal adták át a Grammy-díjakat Los Angelesben magyar idő szerint hétfő hajnalban.

Az előadókat zenei műfajok szerint is díjazták, a legnagyobb figyelem azonban a kvázi-fődíjakra, vagyis a teljes mezőnyt érintő elismerésekre irányult.

Az év albuma: Taylor Swift – Midnights

Az év felvétele: Miley Cyrus: Flowers

Az év dala: Billie Eilish: What Was I Made For?

A legjobb új előadó Victoria Monét. A legjobb könnyűzenei producer Jack Antonoff, aki a The 1975-val, Taylor Swifttel és Lana del Rey-jel is dolgozott együtt. A legjobb dalszerző Theron Thomas. 

Miley Cyrus és Taylor Swift a fődíjak mellett a pop/dance kategóriában is díjakat vehettek át: Swift a legjobb vokális pop album, Cyrus pedig a legjobb pop előadás szobrocskáját vihette haza. A legjobb pop/dance felvétel kategóriában Kylie Minogue Padam Padam című dala ért el sikert. 

 

 

 

vehir.hu
további cikkek
Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.