Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi kézilabda olimpiai selejtező: megvannak a magyarok ellenfelei

2024. január 27. 21:04 // Forrás: MTI
A friss Európa-bajnoki ötödik magyar férfi kézilabda-válogatott a norvég, a portugál és a tunéziai csapattal találkozik az olimpiai selejtezőtornán - erősítette meg a magyar szövetség az MTI megkeresésére.

A március 14. és 17. között sorra kerülő viadalon az első kettőben kell végeznie a nemzeti csapatnak ahhoz, hogy 2012 után ismét ott lehessen az ötkarikás játékokon.

A kvartett mérkőzéseinek lebonyolítására pályázott Magyarország (Tatabánya) és Norvégia is.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt (archív)Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt (archív)

A négyes utolsó kiadó helye azzal dőlt el, hogy Egyiptom nyerte a szombaton zárult Afrika-bajnokságot, így a kontinenstorna harmadikja, Tunézia került a magyarokkal egy kvalifikációs csoportba.    

A női válogatott április 11. és 14. között a debreceni Főnix Arénában a svéd, a kameruni és a japán együttes ellen harcolhatja ki az ötkarikás részvételt.

vehir.hu
Események
Sorozat
Férfi kézilabda vb-selejtező
Hazai
Magyarország
Vendég
Litvánia
Időpont
2024. május 12. 17:15
Helyszín
Veszprém Aréna
Eredmény
további cikkek
Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is Párizs 2024 Párizs 2024: két reggeli meccse lesz a férfi és a női kéziválogatottnak is A magyar férfi és női kézilabda-válogatottnak is két olyan mérkőzése lesz a nyári, párizsi olimpia csoportkörében, ami reggel 9 órakor kezdődik. ma 11:21 Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. 2024. április 24. 20:03 Ligetvári szerint az olimpián sincs félnivalója a férfi kéziválogatottnak férfi kézilabda-válogatott Ligetvári szerint az olimpián sincs félnivalója a férfi kéziválogatottnak Ligetvári Patrik szerint a párizsi olimpián sem lesz félnivalója a januárban Európa-bajnoki ötödik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatottnak. 2024. április 20. 16:45 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket Párizs 2024 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán. 2024. április 16. 20:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.