Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új igazgató a veszprémi Continental gyár élén

2024. január 24. 14:43 // Forrás: Influence Media
2024. február 1-től Mészáros András vette át a veszprémi Continental gyár igazgatói pozícióját. Elődje, Dapsy Zoltán januártól a Continental budapesti gyárának igazgatója. A veszprémi telephely kulcsfontosságú szerepet játszik a csúcstechnológiás, jövőálló termékek fejlesztésében, tesztelésében és gyártásában, a gyár tavaly elérte az egymilliárd darab legyártott szenzort.

A Continental technológiai vállalat veszprémi gyárának igazgatói posztját 2024. február 1-től elődjétől, Dapsy Zoltántól Mészáros András vette át, aki 2008-ban gyakornokként csatlakozott a vállalat budapesti gyárához, majd a fékvezérlő elektronikát gyártó területen látott el vezetői feladatokat. Ezt követően 2015 és 2021 között több gyáregység vezetőjeként is dolgozott a budapesti gyárban. 2022-től napjainkig a Continental Automotive üzleti szektorán belül a Smart Mobility üzletág európai regionális operáció vezetőjeként 12 gyárban volt felelőssége. Elődje, Dapsy Zoltán 2024. január 1-től a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyárának igazgatói posztját tölti be.

„Karrierem kezdete óta kollégáimmal együtt tanultam és növekedtem a Continentalnál. Utólag visszatekintve, a közel két évtizedes pályám során a legnehezebb feladatok megoldása tanított a legtöbbet a technológiáról, valamint az egymás tudásába és elhivatottságába vetett bizalomról is. Izgatottan várom, hogy ez Veszprémben, a következő évtized sikerei felé vezető úton folytatódhasson” – mondta el Mészáros András.

A Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi egységének gyártási és fejlesztői tevékenysége a menetbiztonságot támogató termékek teljes életciklusát lefedi. A telephely 2023-ban átlépte az 1 milliárd legyártott szenzort. A mérföldkő egyaránt köszönhető az ipar 4.0 irányelveit követő digitalizációs törekvéseknek, valamint a kollégák elkötelezettségének a kiváló minőség iránt. A termelés mellett a Veszprémben folytatott kutatás-fejlesztési tevékenység is figyelemre méltó: a Continental Balaton R&D névre hallgató saját fejlesztési központjában nemcsak magasan automatizált menetbiztonsági funkciókhoz kapcsolódó rendszereket fejlesztenek a munkatársak, hanem Közép-Európa legnagyobb vállalati kézben lévő tesztpályáján tesztelik is azokat. A többszörös díjnyertes telephely a régió legnagyobb munkáltatójaként világviszonylatban is jelentős karrierutakat kínál, fenntartva családbarát, felelős foglalkoztatói szellemiségét.

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   2024. április 27. 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. 2024. április 27. 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanulmányából aggasztó kép rajzolódik ki: a magyar serdülők a világ élvonalában vannak az alkohol kipróbálásában. tegnap 8:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.