Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Családtagjaikra támadtak a férfiak

2024. január 4. 8:49 // Forrás: rendőrség
A rendőrök őrizetbe vettek egy 45 és egy 42 éves zaklatót Hajmáskéren.

Telefonon kért rendőri segítséget 2024. január 3-án kora délután egy nő, mivel a nevelőapja és annak testvére az otthonukban agresszíven viselkedett vele és édesanyjával. Mivel a bejelentő arról tett említést, hogy a férfiak késsel is fenyegetőztek, így a járőrökön kívül a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató, valamint a Műveleti Alosztály munkatársai is a hajmáskéri társasházhoz mentek. A veszekedés idején a lakásban többen tartózkodtak, köztük gyermekek is. 

Fotó: rendőrségFotó: rendőrség

A szívességi lakáshasználók és a sértettek között magánéleti vita alakult ki. Mivel ezt a nők nem akarták tovább hallgatni, átmentek a másik szobába, majd az ajtót magukra zárták. A feldühödött, 45 éves hajmáskéri és a 42 éves ömbölyi férfi igyekezett erővel kinyitni a helyiség ajtaját, miközben családtagjaikat trágár szavakkal illették, és egyikük azzal fenyegetőzött, hogy késsel támad a fiatal nőre. 

A rendőrök a lakásban fogták el az ittas férfiakat, a Veszprémi Rendőrkapitányságra állították elő, majd őrizetbe vették őket. Zaklatás vétségének gyanúja miatt indult ellenük eljárás – számolt be a történtekről közösségi felületén a rendőrség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.