Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Cipősdoboz gyűjtés a Veszprémi Plazma Centerben december 18-ig!

2023. december 14. 16:03 // Forrás: Veszprémi Plazma Center
Idén is csatlakozott a veszprémi Plazma Center a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz adomány kampányához.

Nem is gondolnánk, hány család karácsonya telik nélkülözésben. Sok családban még egy szép karácsonyfa, vagy akár az ünnepi menü beszerzése is nehézségeket okoz, így az, hogy ajándék is kerüljön szenteste a fa alá, szinte elképzelhetetlen.

A gyerekek, akik ehhez hasonló családokban nőnek fel, sajnos sok boldog pillanatról maradnak le. A cipősdoboz akció alkalmával számukra okozhatunk hatalmas örömet egy-egy szép ajándékkal.

Hogyan lehetsz Te is adományozó?

Ez roppant egyszerű. Elsőként egy cipősdobozra lesz szükség, amit szép csomagolópapírba kell csomagolni. Fontos, hogy külön csomagoljuk az alját és a tetejét, hogy végig nyitható maradjon a doboz – ellenőrzés nélkül ugyanis semmilyen ajándék nem juthat a gyermekekhez.

A következő lépés, hogy átgondjuk, milyen tárgyakat tudunk nélkülözni, melyek még szépek, jó állapotban vannak, és más szívesen fogadná őket. Játékok, könyvek, tisztálkodási szerek, és így tovább. Ha megvannak az ajándékok, már mehetnek is a dobozba. Ha néhány szaloncukor, finomság is jut bele, még szebb ajándék lesz majd annak, aki kibontja.

Végül a cipősdobozt egy szép masnival átkötjük, és ne felejtsük azt se ráírni, hogy fiúnak vagy lánynak, illetve hány évesnek szánjuk az ajándékot. Az ajándékot ezek után elvihetjük a hozzánk legközelebb eső gyűjtőpontra, melyekről a cipősdoboz akció hivatalos oldalán lehet tájékozódni: https://ciposdoboz.hu/

A veszprémi Plazma Centerben egészen december 18. délelőttig várják az adományokat.

www.plazmaveszprem.hu

+36 70 274 3313

8200 Jutasi út 23.

vehir.hu
további cikkek
Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját Plazma Center Csutival ünnepelte a veszprémi Plazma Center negyedik születésnapját A veszprémi Plazma Center 4. születésnapja különleges hangulatban telt. Az ünnep tematikája a repülés volt, így ehhez illő módon stewardessekkel és pilótákkal találkozhatott az, aki ezen a napon ellátogatott a Jutasi úti centrumba. Az ötletet az adta, hogy egy évben a rendszeres plazmaadók akár 747 000 Ft-ot is szerezhetnek plazmaadással, ez pedig egybe cseng a híres Boeing 747-es típusú repülőgép elnevezésével. A hangulatot fokozta, hogy a születésnapot személyesen az ismert celeb, Csuti is itt volt Veszprémben, akivel személyesen találkozhattak a plazmaadók. A napi fődíj egy 100 000 Ft-os repülőút utalvány volt, amit mostanra már át is vett a szerencsés nyertes. 2024. március 11. 10:21 A hemofília ellen a veszprémi Plazma Center A hemofília ellen a veszprémi Plazma Center A veszprémi Plazma Center jóvoltából a Hemofíliások Baráti Köre 100 000 Ft-os adományt vehetett át október 11-én, amikor is a Baráti Kör elnöke, Csuja László, valamint egy Veszprém megyei hemofíliás beteg is látogatást tett a Plazma Centerben. Az alábbi videóban személyesen tőlük tudhatunk megfontos információkat erről a betegségről. 2023. október 27. 10:25 Világbajnok kajakozó volt a veszprémi Plazma Center vendége Plazma Center Világbajnok kajakozó volt a veszprémi Plazma Center vendége Sportosan telt a szeptember a veszprémi Plazma Centerben, ahol az egészséges életmód fontosságára nem csak az egészségügyi szakemberek, hanem maga Kucsera Gábor, világbajnok, olimpikon kajakozónk is felhívta a figyelmet. 2023. október 5. 17:20 A veszprémi egyetemistákat támogatta a Plazma Center A veszprémi egyetemistákat támogatta a Plazma Center Egy újabb jótékonysági akción van túl a veszprémi Plazma Center, ezúttal a város fiatal egyetemistáinak rendezvényeit támogatták. 2023. augusztus 30. 12:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.