Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Anastacia is fellép a Paloznaki Jazzpikniken

2023. december 6. 13:20 // Forrás: MTI
Anastacia, a Kraak & Smaak, valamint az MF Robots is fellép jövőre a Paloznaki Jazzpikniken - közölték a szervezők szerdán.

  A kétezres évek kiemelkedő amerikai énekesnője, Anactacia a fesztivál nulladik napján, 2024. augusztus 1-jén lép a nagyszínpadra. Legnagyobb slágerei közé tartozott a Paid My Dues, az I'm Outta Love és a Left Outside Alone.

Anastacia 1999-ben vált ismertté, Not That Kind című első albuma négyszeres platinalemez lett. 2000-ben már negyvenezer ember előtt lépett fel Elton Johnnal a New York-i Madison Square Gardenben. Karrierje során olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Mariah Carey vagy Eros Ramazzotti.

Fotó: Peter Svenson / Paloznaki JazzpiknikFotó: Peter Svenson / Paloznaki Jazzpiknik

2003-ban született meg az általa elnevezett sprock-stílus, ami a soul, a pop és a rock műfaját vegyíti. Egyedi, karcos hangját Tina Turneréhez vagy Aretha Franklinéhez is hasonlították. Világszerte több mint 52 millió eladott lemezt és több mint 225 díjat jegyez - ezek közül három alkalommal nyerte el a World Music Awards-ot.

Legutóbbi koncertsorozata, az I'm Outta Lockdown - The 22nd Anniversary Tour volt 2022/23-ban, ezzel az Egyesült Királyságban és Európában lépett fel. Eddig nyolc stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi idén jelent meg Our Songs címmel, amely egy feldolgozás-album. A Jazzpikniken augusztus 1-jén csütörtökön Anastacia a 2000-es évek slágerei mellett az elmúlt években született dalai közül is többet elénekel.

Kapcsolódó cikk
Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit
Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit.
vehir.hu
további cikkek
Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Háromhetes, 1200 fős, nagyszabású felmérés indul e héten Veszprémben, amely a város elmúlt hét évének változásait, kiemelten a VEB2023 EKF program hatásait kutatja. A 2017-es széleskörű vizsgálatra alapozott reprezentatív kutatás egyik célja, hogy kiderüljön, miképp látják a veszprémiek saját városukat, annak változásait, fejlődését, élhetőségét. ma 15:23 Tárgyakon és történeteken keresztül elevenedik meg a történelem Tárgyakon és történeteken keresztül elevenedik meg a történelem Új állandó tárlattal köszönti a tavaszt a Laczkó Dezső Múzeum. Még töltik a vitrineket, jövő péntektől azonban bárki megtekintheti a Veszprém történelmét a tárgyakon keresztül bemutató kiállítást. tegnap 19:59 Holtszezon: a kultúra meghatározó alakjai lepik el a várost a hétvégén Holtszezon: a kultúra meghatározó alakjai lepik el a várost a hétvégén Február 22-25. között immár harmadik alkalommal rendezik meg a Holtszezon Nemzetközi Kortárs Irodalmi Fesztivált. Az EKF programja idén is rendkívül színes kínálattal jelentkezik, koncertet ad a 30Y, a Felső tízezer, workshopot tart a FISZ, és a fantasy is komoly szerepet kap. tegnap 14:28 A teremtett világ szépségeit ábázolták a gyermekek A teremtett világ szépségeit ábázolták a gyermekek A Házasság hete keretein belül – a témához kapcsolódó – rajzpályázatra is sor került, méghozzá a Kukkantó Egyesület szervezésében. Az óvodások, valamint a kisiskolások pályaműveit szakmai zsűri értékelte, több mint kétszáz rajz érkezett. Az eredményhirdetésre szombat délelőtt, a Veszprémi Petőfi Színházban került sor. 2024. február 17. 13:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.