Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pedagógusnak lenni egy életen át

2023. december 1. 12:08
Csütörtökön tartotta az önkormányzat az éves emlékdiploma ünnepséget, melyet azoknak a tiszteletreméltó pedagógusoknak rendeztek, akik oklevelüket ötven, hatvan, sőt hetven éve szerezték meg és harminc éven át pedagógusként dolgoztak.
 

Mindenkinek van olyan pedagógus az életében, akire tisztelettel, és hálával gondol vissza, mert nem csak tanította, hanem inspirálta is. Több évtizedes munkájukat megbecsülve tisztelettel kell adózni azon tanárok előtt, akik számára a pedagógusi pálya valódi hivatás. Éppen ezért az emlékdiploma ünnepség nem csupán egy ceremónia, hanem köszönet és hála is egy élet munkája előtt.

Az eseményen Brányi Mária alpolgármester köszöntő szavai előzték meg a díszoklevelek átadását:

,,A jelenlévők életüket és tudásukat szentelték az oktatásnak és a nevelésnek. Minden mondatukkal a jövőt építették, utat mutattak az eljövendő generációknak. Olyan személyiségeket fejlesztettek, melyek később a társadalom hasznos alapköveivé váltak. Nem csupán a megszerzett tudás és a példamutatás köthető önökhöz, de csodálatos élettörténetek is.”

Az arany, gyémánt és vas díszokleveleket Sótonyi Mónika képviselő, Halmay Gábor képviselő és Brányi Mária alpolgármester adták át.

Az eseményen készült képeket az alábbi galériánkban tekinthetik meg:

Galéria
Emlékdiplomák átadása 2023-ban
Balogh Dóra
Kovács Bálint
további cikkek
Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre közélet Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre Lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, az MSZP két társelnöke a párt választmányának szombati ülésén a június 9-i európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választás eredményei miatt. Erről a két politikus a Facebook-oldalán számolt be. 2024. június 22. 16:35 Gryllus Dániel a költészet szerepéről kultúra Gryllus Dániel a költészet szerepéről Idén Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka alapító tagja nyitotta meg a veszprémi Ünnepi Könyvhetet. A szavakat dallamok követték, Gryllus citerával kísérte magát, s persze a nóták között mesélt könyvekről is, versekről, Kányádiról, Weöres Sándorról… Órákig tudtuk volna hallgatni… 2024. június 22. 17:02 Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. 2024. június 21. 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.