Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 19. Emília
Veszprém
24°C
2024. július 19. Emília
Veszprém
24°C

Vittek mindent a nyaralóból – rendőrkézen a betörőpáros

2023. december 1. 9:40 // Forrás: MTI
Október 21-én értesítették a rendőröket arról, hogy egy csopaki nyaralóba ismeretlen tettesek betörtek, és onnan kerékpárt, mosógépet, radiátorokat és különböző szerszámokat vittek el több mint félmillió forint értékben.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság nyomozói a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 28-án délelőtt a 35 éves szigetvári férfit a Baranya vármegyei Kővágószőlősön, 44 éves szentlőrinci társát pedig otthonában fogták el. 

A rendőrök mindkét tettest előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik ellenük eljárás. A Nemzeti Védelmi Szolgálat információi alapján megállapítást nyert, hogy a páros több dunántúli településen, illetve Ausztriában is követett el vagyon elleni bűncselekményeket. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság kezdeményezte az ügyészségen az elkövetők letartóztatását – közölte közösségi felületén a rendőrség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.