Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
17°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
17°C

Félrediagnosztizálták a korábbi veszprémi kézilabdázó sérülését

2023. november 28. 19:46 // Forrás: MTI
Félrediagnosztizálták Stranigg János sérülését, ezért idén biztosan nem mutatkozhat be a francia férfi kézilabdaligában szereplő US Créteil csapatában.

A Fejér-B.Á.L. Veszprémtől idén nyáron távozott átlövő szeptember végén az MTI-nek elmondta, hogy az alapozást végigcsinálta új csapatával, majd egy kivételével az összes felkészülési mérkőzésen pályára lépett, de az utolsó találkozón volt egy rossz kitámasztása, amikor meglökték, és a térde begyulladt. Utána pihentette, majd másfél hét után edzésbe állt, de továbbra sem volt tökéletes, ezért úgy döntöttek, hogy kap egy három adagból álló hialuronsavas injekciókúrát.

Akkor azt jósolta, hogy október első hétvégéjén bemutatkozhat a francia élvonalban, de erre azóta sem került sor. Kedden az M1 aktuális csatornán pedig azt nyilatkozta, a felépülése jól halad, és azért húzódik el ennyire, mert először rosszul diagnosztizáltak.

Egyelőre nem tudják pontosan, mikor térhet vissza a pályára Stranigg János (archív fotó)Egyelőre nem tudják pontosan, mikor térhet vissza a pályára Stranigg János (archív fotó)

"A rehabilitációval elindultunk egy irányba, de utólag kiderült, hogy ez nem volt jó irány, mert amikor visszatértem a pályára, ismét fájdalom jelentkezett" - magyarázta.

Hozzátette, az újabb MRI-vizsgálat során kiderült, hogy sérült a porcfelszín a térdében, tehát komolyabb a baj, mint gondolták, és több időre, illetve más kezelésre van szüksége. A rehabilitációja újrakezdődött, és egyelőre nem tudják pontosan, mikor térhet vissza a pályára, de valószínűleg januártól állhat ismét edzésbe.

Az újabb injekció után két hétig nem terhelhette a térdét, és bár cseleznie még mindig nem szabad, de a lövéseket lábmunka nélkül már gyakorolja.

"A legnehezebb az volt, hogy úgy tűnt, visszatérhetek a pályára, de amikor már visszaállhattam volna, kiderült, hogy mégsem" - mondta Stranigg, akinek csapata a 12. helyen áll a 16 együttesből álló mezőnyben.

vehir.hu
Baumann Béla
további cikkek
Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Telekom Veszprém Gulyás: rengeteg dologgal megleptek minket Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint a Szeged rengeteg dologgal meglepte őket a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjének első félidejében, ennek ellenére végül sikerült 33-30-ra győzniük. tegnap 23:26 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós csapata nyerte a Román Kupát Rosta Miklós csapata, a bajnok Dinamo Bucuresti nyerte a férfi kézilabda Román Kupa vasárnapi döntőjét. tegnap 20:37 Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! Telekom Veszprém Megvédte címét a Telekom Veszprém, harmincegyedszer is elhódította a Magyar Kupát! A Telekom Veszprém kemény küzdelmet követően 33-30-ra nyert az örök rivális OTP Bank-Pick Szeged ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnap esti fináléjában. A címvédő "Építők" immár harmincegyedik alkalommal emelhette magasba a kupsorozat trófeáját! tegnap 19:45 Férfi kézilabda MK: Bronzéremmel vigasztalódott az élvonalból kiesett NEKA férfi kézilabda Magyar Kupa Férfi kézilabda MK: Bronzéremmel vigasztalódott az élvonalból kiesett NEKA A NEKA nyerte a bronzérmet a férfi kézilabda Magyar Kupában, mivel öt góllal legyőzte a tavaly harmadik Dabast a helyosztón a tatabányai négyes döntő vasárnapi játéknapján. tegnap 17:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.