Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyerjen páros jegyet a Pannon Várszínház Égi Vándor című előadására

2023. október 24. 10:19

Az OMEGA együttes legnagyobb slágereit felhasználó új magyar zenés színpadi mű elsősorban az Időrabló, a Csillagok útján és a Gammapolis című nagylemezek lírai rock-scifi történetére alapoz. Egy fiatalember arra ébred egy reggelen, hogy ő nem e világi lény, visszavágyik és visszatér a csillagok közé, egy ismeretlen, titkokat rejtő, az idő és a tér relativitásában létező világba. Miközben feltárul előtte az új dimenzió, rádöbben, hogy e más szerkezetű világ ugyanazokat a problémákat hozza felszínre, mint a jól ismert földi lét. S miközben rejtélyes figurákkal, csábító nőalakokkal találkozik, visszatekint eredetére, ahol jól ismert dallamokkal üzen és hívogat a Föld. Vezetője a Látogató, a Fekete és Fehér Holló, akik konfliktusokba sodorják, lelkébe hatolnak, és végül megadják az enyhületet.

Ez az izgalmas, csillagközi utazás inkább rockfantázia, néhol táncjáték, mely az OMEGA-dalok bravúros zenéjére, újraértelmezésére épül, a történet a dalszövegek szerves összekapcsolódásából rajzolódik ki. Mindemellett tisztelgés a 60 esztendős zenekar már eltávozott és még köztünk lévő tagjai előtt.

Az előadás díszbemutatóját 2023. június 14-én, az OMEGA legendás billentyűse, Benkő László születésének 80. évfordulója tiszteletére tartotta a veszprémi színház társulata.

Most olvasóink is nyerhetnek három darab páros belépőt!

Ehhez nem kell mást tenni, mint a jatek@vehir.hu címre elküldeni, hogy melyik Omega tag születésének évfordulójára mutatták be az Égi Vándort? Játékosaink közül három szerencsés megnyerheti az előadásra szóló páros belépő egyikét.

Játék időtartama: 2023. október 24 - október 31.

A jegyek felhasználhatóak az alábbi időpontokra: 2023. november 3.,4.,5.,10.,12.,22.

Részletek az előadásról: https://pannonvarszinhaz.hu/eloadas/214-egi-vandor

vehir.hu
további cikkek
A veszprémi székhelyű Pannon Várszínház képzőművészeti pályázatot hirdet „Formákban a világ” címmel A veszprémi székhelyű Pannon Várszínház képzőművészeti pályázatot hirdet „Formákban a világ” címmel 2024. április 9. 9:10 Bestseller: március 23-án világpremier a Pannon Várszínházban Bestseller: március 23-án világpremier a Pannon Várszínházban Március 23-án mutatja be a Pannon Várszínház Peter Quilter komédiáját, a Bestsellert. Az előadás rendezője – és egyik játszója – Szelle Dávid, aki maga talált rá a kétféle változatban is létező darabra, hiszen van egy háromszereplős, illetve egy hatszereplős verziója. Előbbit még soha nem játszotta egy színház sem, így a Pannon Várszínház világpremierre készül. A szereplőket kérdeztük a közelgő bemutatóról: Szelle Dávidot, Kárpáti Barbarát és Oravecz Editet. 2024. március 19. 15:47 Pannon Várszínház: írók története a színpadon; világpremier a Bestseller Pannon Várszínház: írók története a színpadon; világpremier a Bestseller Március 13-án tartották annak a Peter Quilter darabnak a sajtótájékoztatóját, amelynek előbemutatójára készül a Pannon Várszínház. A műnek kétféle verziója van, egy hatszereplős, valamint egy háromszereplős, utóbbit még soha senki nem játszotta. A Pannon Várszínház tehát világpremierre készül, az előbemutató március 23. 2024. március 16. 21:20 Ősbemutatók és világpremier a Pannon Várszínházban Ősbemutatók és világpremier a Pannon Várszínházban Még épp hogy csak elkezdődött a 2023/24-es évad második fele a Pannon Várszínházban, a teátrum azonban félig már a jövőre koncentrál: elkészült a 2024/25-ös évad terve, amelynek egyes darabjait még ebben a félévben láthatjuk. 2024. február 10. 14:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.