Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
17°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
17°C

Halálos vonatgázolás Balatonkenesén

2023. szeptember 12. 14:47 // Forrás: MTI
Halálra gázolt a vonat egy 76 éves nőt kedden az észak-balatoni vasútvonalon Csittényhegynél - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A Mávinform jelezte: Csajág és Balatonkenese között pótlóbuszok járnak, jelentősen nő az eljutási idő.

 A Mávinform közösségi oldalának tájékoztatása szerint a nőt a Déli pályaudvarról Balatonfüredre 11:30-kor elindult Vízipók InterRégió ütötte el.

A megnövekedett eljutási idő miatt a Mávinform azt javasolja, hogy az utasok a Budapest és Veszprém közötti vonatokat vegyék igénybe, ahonnan a Volánbusz járataival utazhatnak Veszprém és Balatonalmádi, valamint Veszprém és Balatonkenese között. A javasolt útszakaszokon a vasúti jegyek és bérletek a korlátozás végéig érvényesek.

A katasztrófavédelem honlapján azt írták: a vonaton mintegy hatvan-hetven ember utazott, nekik a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók segítettek átszállni a vonatpótló autóbuszra.

FRISSÍTÉS: 16:09 

Ismét járnak a vonatok Csajág és Balatonkenese között, miután befejeződött a halálos baleset helyszínelése - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján kedd délután. Az észak-balatoni vonalon még késésekre kell számítani, a menetrend szerinti közlekedés fokozatosan áll helyre - tudatta a Mávinform.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.