Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C
2023. december 11. Árpád
Veszprém
6°C

Megújult az Akácfa és a Batthyány utca

2023. szeptember 8. 10:28
Két felújított utcát adtak át csütörtökön.

Az Akácfa utca 550 méter hosszan újult meg nagyságrendileg 92 millió forintból, míg a Batthyány utca 190 méteren 34 millió forintból, amit a Modern Városok Programból finanszíroztak – közölték a két érintett választókerület önkormányzati képviselői, Bázsa Botond és Strenner Zoltán. Mindkét helyszínen az úttest friss aszfalt burkolata mellett a járdát is átépítették, az térköves burkolatot kapott. 

A megvalósult fejlesztésekkel kapcsolatban Brányi Mária alpolgármester elmondta: az önkormányzatnak fontos feladata a közvetlen lakókörnyezet műszaki fejlesztése, amelyre ezúttal a Modern Városok Program keresztül juttatott forrást a kormány. Az alpolgármester hangsúlyozta: a belvároshoz közeli, ám már a lakóövezetben található utcákat újítottak fel, amelyek az adott városrészen belül az átmenő forgalom szempontjából is érintettek.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Az új parkolási rendszer a VKSZ Zrt. beruházásában készült, amely lényegesen megkönnyíti az autósok mindennapjait, és egyben nagy lépés a környezetbarát közlekedés felé is. A városban kialakított rendszernek köszönhetően 19 helyszínen 47 kamera, két perces frissítési idővel ad pontos információkat a szabad parkolóhelyek számáról.   2023. december 8. 21:50 Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, azaz 2023. december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. 2023. december 8. 9:10 Havazásra figyelmeztet a Magyar Közút, narancs riasztás ónos eső miatt Havazásra figyelmeztet a Magyar Közút, narancs riasztás ónos eső miatt Jelentősebb mennyiségű hó érkezhet – figyelmeztet keddi közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2023. december 5. 18:20 Okos parkolási rendszer segíti Veszprémben az autósokat parkolás Okos parkolási rendszer segíti Veszprémben az autósokat Már bontogatja szárnyait az az új rendszer, ami hamarosan lényegesen megkönnyíti a belvárosi parkolást Veszprémben. Ráadásul nem csak a parkolóhelykeresés kálváriáját csökkenti majd, hanem a környezetszennyezés elleni törekvésekben is nagy előrelépés lesz. A parkolásirányítási rendszernek már az élespróbája zajlik, eközben néztük át a működését az üzemeltető VKSZ Zrt. szakembereivel. 2023. november 23. 21:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.