Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémről a veszprémiek – itt van a Vehír legújabb helyismereti kvízjátéka

2023. augusztus 21. 22:20
Húszemeletes, a Séd, vagy akár csak egy lilaszínű helyi járatos busz, mindegyik a veszprémiek életének kihagyhatatlan részei, de vajon mennyire ismerik az itt élők az őket körülvevő várost valójában? Legújabb kvízünkben erre vagyunk kíváncsiak. Mindegy, hogy valaki bolti árufeltöltő, vagy egyetemi tanár, ha nyitott szemmel jár Veszprémben, ugyanannyi esélye van helyesen kitöltenie a kvízt, aminek a végén a szerencsések értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

Van Magyarországon egy 127 km2-en elterülő város, 266 méterrel a tengerszint fölött, ahol közel 60 ezer éli az életét. Ezzel a 17. legnépesebb városa az országnak, aminek története az államalapításig nyúlik vissza, sőt még azelőttre is.

Veszprém nem túl nagy, nem is túl kicsi, egy átlagosnak mondható település az országban, mégis a városhatáron belül megannyi érdekesség található. Ezek között sok olyan van, amit csak az itt élők ismernek igazán. De ők vajon mennyire járnak nyitott szemmel és füllel a hétköznapokban?

Legújabb kvízünkben erre vagyunk kíváncsiak.

Játsszon velünk, töltse ki a 13 kérdésből álló kvízt, és ha legalább 8 kérdésre helyesen válaszol, akkor részt vehet egy sorsoláson, ahol értékes és izgalmas veszprémi nyereményeket sorsolunk ki.

Három szerencsés játékosunk megnyerheti majd a V-Bike által felajánlott bérletet, amivel egy éven keresztül ingyenesen használhatja az elektromos közbringákat. Továbbá a Veszprémi Petőfi Színház jóvoltából ellátogathat a teátrum egyik őszi előadására is. Ezek mellett mindhárom nyertesünk vehíres ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz.

A játék augusztus 22-én indul és szeptember 15-én zárul. Sorsolás szeptember 18-án. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.

vehir.hu
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt WHO: a magyar 11 évesek negyede ivott már alkoholt Az Egészségügyi Világszervezet legfrissebb tanulmányából aggasztó kép rajzolódik ki: a magyar serdülők a világ élvonalában vannak az alkohol kipróbálásában. ma 8:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.