Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
12°C

Máthé Dominik szeretne a PSG első számú jobbátlövője lenni

2023. augusztus 8. 18:12 // Forrás: MTI
Máthé Dominik szeretne első számú jobbátlövője lenni a Paris Saint-Germain kézilabdacsapatának.

"Sokkal többet fogok játszani, mert most én vagyok előnyben Kent Robin Tönnesennel szemben, mivel én már itt vagyok egy éve. Dainis Kristopansszal nehezebb dolgom volt, mert nagyon jó szezont produkált" - mondta az M1 aktuális csatornának a 24 éves magyar játékos, akinek a posztján már nem a Németországba távozott lett játékossal kell megküzdenie, hanem a Szegedtől érkezett norvéggal. "Ha jól játszom, biztosan sok játékpercem lesz" - tette hozzá.

Máthé Dominik nagyon motivált (fotó: Valroff PSG) 

A célokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a klubnál szeretnék hamarabb lezárni a bajnokságot, míg a válogatottal kijutni a jövő évi, párizsi olimpiára, ami biztos nehéz lesz. Úgy vélte, az októberi és novemberi összetartás, valamint a januári Európa-bajnokság jó alkalom lesz, hogy összerázódjon a nemzeti együttes.    

A felkészülés kapcsán beszélt a tokiói edzőtáborról, ahol napi egy-egy kézi- és kondiedzésen vett részt. Elárulta, hogy megnézte a klubja futball- és baseballcsapatának is egy-egy mérkőzését, utóbbi sportágat kipróbálta, sőt, kétszer eltalálta a labdát.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.