Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Édes és hűsítő meglepetést kaptak a táborozók

2023. július 25. 12:00
Idén is több száz kisdiák tölti a vakációt az önkormányzat által szervezett nyári táborokban, Bázsa Botond önkormányzati képviselő pedig ezúttal is ajándék jégkrémmel tette még élvezetesebbé számukra a nyári napokat.

Bármilyen jó és várva várt is a nyár, a szülők számára mindig nagy kérdés, ki vigyázzon a vakáció alatt a gyerekekre, mivel tudják lefoglalni őket? A nagyszülők sokszor távol vannak, a vállalkozások által szervezett táborok pedig olykor rendkívül költségesek tudnak lenni, amit nem mindenki engedhet meg magának.

Rájuk gondolva szervezi meg évek óta napközis nyári táborát az önkormányzat, ahova a veszprémi 1-7. osztályt végzett tanulókat várják. A július elejétől augusztus első hetéig több turnusban zajló táboroknak ezúttal is a Deák Ferenc Általános Iskola adott helyet, melyekben heti rendszerességgel mintegy 80-100 gyermek vett részt – van, aki évek óta visszajár, de mindig akadnak első táborozók is.

Horváth Miklós táborvezető elmondta, igyekeznek minél színesebb lehetőségekkel szolgálni a gyerekeknek: a programok között szerepelt például kisvonatozás, mozizás, kerékpáros bemutató, sport vetélkedő és kézműves tevékenység is, de meglátogatták a Tegulariumot, a várpalotai Thury-várat és a Zirci arborétumot is, valamint a balatoni hajókázás sem maradt el.

Az utolsó előtti turnus idején pedig meglepetés is várta a kicsiket: Bázsa Botond önkormányzati képviselő ezúttal is ellátogatott a gyerekekhez, hogy saját pénzéből vásárolt csoki és vanília jégkrémmel örvendeztesse meg a lurkókat. A képviselő elmondása szerint mindig nagy örömmel jön, már-már ünnepnapként tartja számon ezeket az alkalmakat, ahova gyermekei is rendszeresen elkísérik, hogy segítsenek a jégkrémek kiosztásában.

Bertalan Melinda
Domján Attila
további cikkek
A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkahelyi kávézás hasznosabb, mint gondolnánk A munkaidő statisztikájában a kávészünetek látszólag csak kidobott percek a termelékenységből, viszont több kutatás is igazolta már, hogy a munkahelyen elköltött kávék nem csak az egészségre, hanem a munkabírásra is jó hatással van. Persze ebben az esetben is ott villog a mértékletesség piros lámpája. ma 13:24 Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre közélet Lemondott az MSZP két társelnöke, Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre Lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, az MSZP két társelnöke a párt választmányának szombati ülésén a június 9-i európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választás eredményei miatt. Erről a két politikus a Facebook-oldalán számolt be. 2024. június 22. 16:35 Gryllus Dániel a költészet szerepéről kultúra Gryllus Dániel a költészet szerepéről Idén Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka alapító tagja nyitotta meg a veszprémi Ünnepi Könyvhetet. A szavakat dallamok követték, Gryllus citerával kísérte magát, s persze a nóták között mesélt könyvekről is, versekről, Kányádiról, Weöres Sándorról… Órákig tudtuk volna hallgatni… 2024. június 22. 17:02 Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. 2024. június 21. 11:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.