Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lehetőségek széles tárháza hétvégén a KeszthelyFesten

2023. július 7. 12:13 // Forrás: VEB2023 EKF
Július 6-9 között tart a KeszthelyFest a Balaton nyugati csücskében. Az ingyenes rendezvénysorozat egyik fő célja, hogy a különböző zenei stílusok, a gasztronómia, a humor, az irodalom, a történelem, valamint a divat vegyítésével egy igazán szórakoztató és maradandó élményt nyújtson mind a helyi lakosok mind pedig a turisták számára.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt támogatásának köszönhetően a 2023-as KeszthelyFest az eddigieknél nagyobbnak és színvonalasabbnak ígérkezik. A rendezvény legnagyobb húzónevei – a Csík Zenekar és Presser Gábor, az Első Emelet, valamint Szikora Róbert és az R-Go – előreláthatólag rengeteg érdeklődőt fognak a környékre vonzani. De Keszthelyre érkezik még többek között Hamvai PG, Erős vs. Spigiboy, T. Danny, KKevin, Dr Brs és Krisz Rudi, Regán Lili, Purebeat, valamint Elektra is, hogy fantasztikus produkciókkal kápráztathassák el a közönséget. Természetesen a legkisebbre is gondoltak, így őket Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint az Iszkiri zenekar koncertjeivel, továbbá sziklamászással és arcfestéssel várjuk.

Az irodalom kedvelőinek a Bán Jánossal, valamint Piroch Gáborral folytatott pódiumbeszélgetéseket ajánlják a szervezők a közönség figyelmébe. A gasztronómia szerelmesei Herczeg Andrea és Vágó Piros főzősarkánál tanulhatják el a mentes ételek elkészítésének fortélyait. De ott lesz Schiffer Miklós, nemzetközileg ismert stílustanácsadó is, aki a divat világába kalauzolja el a megjelenteket. Természetesen a négynapos fesztiválon jelen lesznek a környék legkiválóbb pincészetei, valamint gasztronómiai kitelepülői is, akik finomabbnál finomabb borokkal és ételekkel várják a fesztiválozókat.

 

Kép:csodalatosbalaton.hu

vehir.hu
további cikkek
Krisztus sebeit is magán viselte a szentéletű veszprémi apáca, mégis alig ismerjük az életét kereszténység Krisztus sebeit is magán viselte a szentéletű veszprémi apáca, mégis alig ismerjük az életét A Szentatya májusban döntött arról, hogy Bódi Mária Magdolnát a boldogok sorába emeli, ezzel a Veszprémhez kötődő szentéletű személyek között Szent István, Boldog Gizella, Szent Imre, Szent Margit mellett immáron a vértanúhalált halt fiatal lányt is tisztelhetik a keresztény katolikusok. Van viszont még egy olyan ember, akinek élete összefonódott Veszprémmel, mégis Olaszországban sokkal nagyobb kultusz övezi a nevét, mint Magyarországon. Boldog Ilona a mai Margit-romok között élte az életét, a legendák pedig arról szólnak, hogy itt több csoda is történt az apácával, de mindez csupán egy középkori egyházpolitikai vita miatt lett szélesebb körben ismert. tegnap 15:21 Perverz magyar népmesék? Perverz magyar népmesék? Mindig is arra vágytam, hogy felnőtt fejjel megmutathassam a kislányomnak a kedvenc meséimet, és közösen átéljük újra azt a varázslatos világot. Nem úgy képzeltem azonban, hogy zavartan nézek, hol a gyerekre, hol a tévére, hogy vajon ő is látta-e, amit én láttam. 2024. június 17. 16:01 Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. 2024. június 16. 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. 2024. június 15. 21:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.