Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A One Identity magyarországi kutató- és fejlesztőközpontjainak bővítésével terjeszkedik tovább az EMEA régióban

2023. május 25. 12:46
A One Identity folyamatos regionális terjeszkedése alátámasztja a vállalat elhivatottságát a technológiai megoldások világszintű demokratizálása iránt.

A One Identity, az egységes identitásbiztonsági megoldások vezető szállítója bejelentette magyarországi kutatás-fejlesztési (K+F) központjainak jelentős bővítését. A cég budapesti és veszprémi irodáinak növekedésével a globális vállalat tovább erősíti európai piaci pozícióját.

A One Identity hazai szakértői csapatainak bővítését célzó beruházás tovább növeli a magyarországi K+F fejlesztések jelentőségét úgy a vállalaton belül, mint világszinten.  Az itthoni K+F irodák szoftverfejlesztési projektjei jelenleg a One Identity egységes identitásbiztonsági megoldásportfóliójának két alappillérét támogatják. A Safeguard termékcsoport fejlesztésével a privilegizált felhasználók hozzáférés-kezelési (Privileged Access Management – PAM), míg az Active Roles és Password Manager termékek fejlesztésével pedig az Active Directory fiókok menedzselését (Active Directory Management) segítik. A ma bejelentett bővítési program eredményeként azonban további két stratégiai jelentőségű területhez kapcsolódó, hosszú távú fejlesztési projektekkel is bővül a magyar kompetenciaközpont, mind a hozzáféréskezelés (Access Management), mind pedig a jogosultságszabályozási és -felügyeleti (Identity Governance) területeken.

Mindezzel a One Identity számos új munkahelyet biztosít a munkavállalók számára Magyarországon.  A már jelenleg is nyitott, szoftverfejlesztő mérnököknek meghirdetett új pozíciók a kezdő és senior szakemberek számára is változatos karrierlehetőséget és nemzetközi projektekben megszerezhető tapasztalatot kínálnak Ruby on Rails, AWS, Kubernetes, iOS, Android, Mac Desktop, RADIUS, vagy épp Virtual LDAP területeken.

„A magyarországi irodáink kiemelten fontosak a One Identity számára, nem csak az összetartó csapat és cégkultúra miatt, hanem az itteni szakértői csapatnál felhalmozódott szakértelem jelentősége miatt is. Több stratégiai fontosságú termékünk teljeskörű fejlesztése is itt zajlik” - mondta el Mark Logan, a One Identity vezetője. „Nagy öröm számunkra, hogy kiterjeszthetjük a magyarországi K+F tevékenységünket, és a több mint 20 új pozíció létrehozásával vonzó munkahelyet tudunk teremteni az itteni IT biztonsági szakértők számára.”

A vállalat egyre nagyobb hangsúlyt fektet kelet-európai jelenlétének megerősítésére. 2022 szeptemberében például az első olyan jogosultság- és hozzáférés-kezelési megoldásokat (Identity and Access Management – IAM) szállító cég volt, amely kiállított Varsóban a Microsoft Technology Centre (MTC) eseményen. A One Identity elkötelezett abban, hogy további beruházásokat támogasson a vezető kelet-európai technológiai régiókban, amelyek egyre inkább kihívást jelentenek az élen járó nyugat-európai technológiai központok – Amszterdam, London és Párizs – számára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.