Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az erőnk az odafigyelésben rejlik

2023. május 13. 10:32
Ötvenéves jubileumát ünnepelte a Vadvirág Körzeti Óvoda. A jóhangulatú rendezvény péntek délután zajlott, amikor is az intézmény jelenlegi és egykori dolgozói találkoztak.

A Napsugár és a Mazsola csoport előadásával indult az ünnepély. A kisgyermekek műsora előre vetítette a derűs hangulatot. A közönség nem tudott ellenállni, a végén még egy közös táncra is meginvitálták a felnőtteket.

Az egykori dolgozók felkutatása nem volt kis feladat az óvoda számára, ám így is sikerült hétszáztizenhat névre rátalálni, még az 1972-1973-as évben elindult intézmény dolgozói közül is jelen voltak néhányan a rendezvényen. A szervezők Rasovszky Kristóf úszót is meghívták, hiszen a szóban forgó intézményben töltötte gyermek éveit, de a sportoló éppen világversenyen volt, így csak üdvözletét tudta elküldeni.

Hegedűs Barbara alpolgármester úgy fogalmazott, nem könnyű megszólalni egy ilyen aranyos műsor után, de ez is csak azt mutatja, hogy rendkívül jó közösségek vannak az intézményben, erre pedig méltán lehetünk büszkék.

Talán az óvodai évek azok, melyek az első meghatározó emlékeket jelentik egy ember életében, folytatta Hegedűs, nem mindegy, milyen élmények kötik tehát oda őket. Hegedűs megköszönte a dolgozók munkáját, amiért a gyermekek egy otthonos, szeretetteljes óvodában tölthetik hétköznapjaikat.

Az intézmény igazgatója, Lattenstein Jánosné is felszólalt, rövid visszaemlékezésében az óvoda múltját ismertette, majd az ünnepi év köré szerveződő eseményekről is beszámolt. Jubileumi faültetéstől kezdve számos különleges program várta és várja az ovisokat, és természetesen a szülőket is.

Szabó Eszter
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.