Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A világ női szemmel

2023. május 7. 11:21
Női alkotók fotóiból nyílt kiállítás a Csermák Antal Zeneiskolában pénteken.

Immáron 13. éve része a Gizella-napok programsorozatának a Zonta Club által szervezett kiállítás, ahol női alkotók mutatkoznak be. A kilenc fotóművész képeit a Zeneiskola folyosóján tekinthetik meg az érdeklődők – az alkotók közül többen a Bakony Fotóklub tagjai. 

A kiállítást Mátyus Károly, a Magyar Fotóművészek Országos Szövetségének alelnöke nyitotta meg, aki rámutatott: noha a fényképész szakmában a férfiak vannak többségben, a nők is alkotnak és olykor szép eredményeket is érnek el pályázatokon, megsüvegelendők a hölgyek magyarországi eredményei. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Intenzív időszakot zárt az EKF, de a jövő is tartogat még izgalmakat Látványosan élénkítette a turizmust a régióban az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat az elmúlt időszakban, és ősszel is több száz programmal készülnek az érdeklődőknek. tegnap 22:04 Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe gasztronómia Francia és argentin ízbombákat telepítettek a Veszprémvölgybe Csütörtök délután elindult a második Balaton Wine&Gourmet gasztronómiai fesztivál a Veszprémvölgyben, ami rekordgyorsasággal lett Veszprém egyik nemzetközileg is jegyzett fesztiválja. Idén Argentína magyarországi nagykövete is ellátogatott ide, nem pusztán kedvtelésből. tegnap 2:53 A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Pannon Várszínház A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Bár az önkormányzat és az Európa Kulturális Főváros program is a színház mellett áll, most mégis a közönsége támogatására is szüksége van a teátrumnak, tették közzé a közösségi médiában. 2023. szeptember 21. 11:17 Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Öt napig Svájc közelebb lesz, mint bármikor máskor Szeptember 20–25. között az alpesi ország vendégeskedik a királynék városában: a Svájci Napok Veszprém-Balatonon rendezvénysorozat keretében nemcsak a közös pontokat ismerhetjük meg, de svájci filmet, színházi előadást is nézhetünk, valamint gasztronómiai különlegességeket is kóstolhatunk. 2023. szeptember 20. 21:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.