Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is sokszínű táborkínálattal készül az önkormányzat és intézményei

2023. április 28. 11:33
Sportos, kreatív, informatikai témákban is rendeznek táborokat a nyáron Veszprémben.

Idén is számos táborozási lehetőséget kínálnak a családoknak a veszprémi önkormányzati intézmények, sportegyesületek, kulturális egyesületek, a felhozatalban kreatív,  kézműves, informatikai, nyelvi és sport témájú táborokat is találhatnak – közölte pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Barbara alpolgármester. 

Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)Változatos programok az önkormányzati táborban is (Fotó: Domján Attila / vehir archív)

Az önkormányzat idén is megrendezi a saját szervezésű napközis táborát is július 3. és augusztus 4. között, ahová a veszprémi lakcímmel rendelkező, 1-7. osztályos gyerekeket várják napi 3580 forintos részvételi díj fejében – a nagycsaládosoknak harminc százalékos kedvezményt biztosítanak. Jelentkezni az általános iskolákban lehet. 
 

vehir.hu
további cikkek
Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. ma 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. tegnap 14:18 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. tegnap 13:53 A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. 2024. június 19. 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.