Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Állt 42 évet

2023. március 29. 9:37 // Forrás: V-Busz
Kedden este búcsúztatót tartottak a V-Busz kollégái, a Haszkovó-fordulóban található 42 éves bódétól dudaszóval köszöntek el.

A fordulóban található pihenő gyakorlatilag több nemzedéket kiszolgált. 1981-ben telepítették, hogy a buszvezetők kiálláskor kulturált körülmények között tudjanak pihenni. Azóta azonban lényegesen nem fejlesztették, apró komfortjavítások történtek csupán. Régebben jegyeket és bérleteket is lehetett itt vásárolni, de az már jó ideje megszűnt, foglalta össze a V-Busz a bódé történetét Facebook-oldalán.

Az elbontást szerdán kezdik meg, helyére pedig egy konténerépület kerül néhány napon belül. Ennek külső homlokzata az EKF Street Art pályázata részeként színesedik, a sofőrök pedig az eddiginél jóval komfortosabb pihenőt kapnak.

vehir.hu
további cikkek
A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A V-Busz utasai már megszokhatták, hogy a magyar költészet napja alkalmából április 11-én a Veszprémi Petőfi Színház művészei néhány járatukon versekkel, versrészletekkel godolkodtatják el néhány percre az utasainkat. 2024. április 10. 11:57 A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába ,,Közös ügyünk a zöldenergia” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délben Porga Gyula polgármester és György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos. Az esemény célja a Zöld Energia Online Konzultációjának népszerűsítése a lakosság körében.   2024. április 8. 22:09 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám LMP: jól teljesít a helyi közösségi közlekedés, de nőhetne az utasszám Gerstmár Ferenc, az LMP veszprémi önkormányzati képviselője péntek délelőtt tartott sajtótájékoztatót a Haszkovó utcai buszmegállóban, hogy beszámoljon a közösségi közlekedést érintő javaslatairól. 2024. január 26. 17:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.