Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben

2023. március 14. 13:13
A Centrum DSE és a Haszkovó Hírmondó közreműködésével, első alkalommal rendeznek amatőr dartsversenyt a veszprémi Pintes Sörözőben április 1-jén 15 órától. A megmérettetésen bárki részt vehet, aki nem rendelkezik versenyengedéllyel, vagy profi dartsmúlttal.

A Haszkovó Hírmondó részéről Solymosi Zsolt szervező portálunknak elmondta, a Centrum Darts Sport Egyesület számtalan remek dartsversenyt rendezett már a veszprémi Pintes Sörözőben, ám ezeken az eseményeken elsődlegesen a sportágban jártas személyek mérhették össze tudásukat.

Megtudhattuk, az I. Amatőr 501 Pintes Darts Trophy elnevezésű eseményük azt a célt szolgálja, hogy azon emberek, akik otthon, vagy épp baráti körben játszanak csak immár valódi versenyhelyzetben is kipróbálhassák magukat anélkül, hogy egy tapasztalt, profi játékos nézne velük farkasszemet.

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!

Az eseménynek ezúttal is a Pintes Söröző (Március 15. u.) biztosít otthont április 1-jén 15 órától. A verseny négy táblán fog zajlani, 501 pontos formában a mindenkori szabályok alapján.

Nevezni a helyszínen lehet 2000 Ft ellenében (a maximális létszám 24 fő). Az első három helyezett elismerése mellett különdíjakat is kiosztanak majd a szervezők.

Solymosi Zsolt zárásként hangsúlyozta, ha nagy sikere lesz a rendezvényüknek, akkor a jövőben több amatőr versenyt is szerveznének a sportág szerelmeseinek. Az eseményre ide kattintva előnevezés is leadható.

Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.