2023. június 6.
//
Norbert névnap

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben

A Centrum DSE és a Haszkovó Hírmondó közreműködésével, első alkalommal rendeznek amatőr dartsversenyt a veszprémi Pintes Sörözőben április 1-jén 15 órától. A megmérettetésen bárki részt vehet, aki nem rendelkezik versenyengedéllyel, vagy profi dartsmúlttal.

A Haszkovó Hírmondó részéről Solymosi Zsolt szervező portálunknak elmondta, a Centrum Darts Sport Egyesület számtalan remek dartsversenyt rendezett már a veszprémi Pintes Sörözőben, ám ezeken az eseményeken elsődlegesen a sportágban jártas személyek mérhették össze tudásukat.

Megtudhattuk, az I. Amatőr 501 Pintes Darts Trophy elnevezésű eseményük azt a célt szolgálja, hogy azon emberek, akik otthon, vagy épp baráti körben játszanak csak immár valódi versenyhelyzetben is kipróbálhassák magukat anélkül, hogy egy tapasztalt, profi játékos nézne velük farkasszemet.

Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!Amatőr dartsversenyt rendeznek Veszprémben!

Az eseménynek ezúttal is a Pintes Söröző (Március 15. u.) biztosít otthont április 1-jén 15 órától. A verseny négy táblán fog zajlani, 501 pontos formában a mindenkori szabályok alapján.

Nevezni a helyszínen lehet 2000 Ft ellenében (a maximális létszám 24 fő). Az első három helyezett elismerése mellett különdíjakat is kiosztanak majd a szervezők.

Solymosi Zsolt zárásként hangsúlyozta, ha nagy sikere lesz a rendezvényüknek, akkor a jövőben több amatőr versenyt is szerveznének a sportág szerelmeseinek. Az eseményre ide kattintva előnevezés is leadható.

Simon Dani

További cikkek

Veszprémi futósikerek a fővárosban
Veszprémi futósikerek a fővárosban
A tavaszi szezonkezdetben több kiemelkedő futósikert értek el a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) sportolói.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját
Harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját
Harmadik alkalommal rendezik meg a Futókörök Napját, melynek keretében immár 25 helyszínen húznak futócipőt az egyes településeken. Veszprém először csatlakozik a programsorozathoz.
Hurrá bringázunk! – hiánypótló rendezvény a gyermekeknek
Hurrá bringázunk! – hiánypótló rendezvény a gyermekeknek
Rendhagyó eseménysorozathoz nyújt támogatást az Európa Kulturális Fővárosa 2023 program. Június 3-án és 4-én első alkalommal rendezik meg Balatonfüreden a kétnapos családi biciklis hétvégét, ahol különböző nehézségű pályákon vetélkedhetnek három- vagy négyfős általános iskolai csapatok.
Új biciklis központ nyílt Kapolcson
Új biciklis központ nyílt Kapolcson
A MűvészVölgy Kúria, a BalatonBike365 és a Balaton Bike Tour együttműködésében új biciklis központ nyílt a Balaton-felvidéki településen. Az átadó fényét tovább emelte a Tour de Hongrie is, aminek a mezőnye éppen a csütörtöki eseménykor haladt át Kapolcson.
Fussunk együtt a futókörök napján!
Fussunk együtt a futókörök napján!
Május 21-én, vasárnap a Séd-völgybe várjuk a mozogni vágyókat a futókörök napján, mely egyben egy települések közötti verseny is lesz.