Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C

Élménylátogatás a V-Busznál helyi gyermekeknek

2023. március 7. 16:07 // Forrás: V-Busz
Megkapták élményajándékukat a V-Busz szlogenpályázatán résztvevő veszprémi kisgyermekek.

A V-Busz telephelyén látták vendégül a cég munkatársai azokat a helyi gyermekeket, akik a tavalyi évben meghirdetett szlogenpályázaton sikeresen szerepeltek.

Elsőként a diszpécserek munkáját mutatták be, aztán a buszokat olyan formában, ahogy ritkán találkozhatnak velük az utasok. Innen a szerelőműhelybe vezetett az útjuk. A gyerekek legnagyobb örömére még be is ülhettek a buszokba, valamint a szerelőaknába is lemehettek. 

A telephelylátogatás után a Veszprém TV-be mentek, ahol a Kukkantó című műsorban rögzítették a győztes szlogeneket. 

Toldi Csongor, a Báthory István Általános Iskola 3. C osztályos tanulója írta a győztes szlogent, a csoportos vers kategóriában a Báthory István Általános Iskola 2. C osztályának közös alkotása lett az első, szintén verssel pályázott és nyert Bacchioni Robert, a szentkirályszabadjai Szent István Király Általános Iskola 5. osztályos tanulója.

vehir.hu
további cikkek
Buszsimogatás lesz Veszprémben V-Busz Buszsimogatás lesz Veszprémben A Közlekedési Kultúra Napjához csatlakozva buszsimogatásra várja a műszaki, technikai dolgok iránt érdeklődőket a V-Busz. tegnap 9:14 Vajon kitől idézett a V-Busz? Vajon kitől idézett a V-Busz? „Hidd el, hogy képes vagy rá és félig már véghez is vitted.” Ez a mondat fogadja a V-Busz utazóközönségét a buszok kijelzőjén. Na, de kitől származik az idézet, ami az érettségiző diákoknak szól elsősorban? 2024. május 6. 10:00 A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A V-Busz utasai már megszokhatták, hogy a magyar költészet napja alkalmából április 11-én a Veszprémi Petőfi Színház művészei néhány járatukon versekkel, versrészletekkel godolkodtatják el néhány percre az utasainkat. 2024. április 10. 11:57 A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába ,,Közös ügyünk a zöldenergia” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délben Porga Gyula polgármester és György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos. Az esemény célja a Zöld Energia Online Konzultációjának népszerűsítése a lakosság körében.   2024. április 8. 22:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.