Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Késsel a kezében dörömbölt szomszédja ajtaján

2022. december 19. 11:20 // Forrás: rendőrség
Letartóztatta a bíróság azt a 60 éves papkeszi férfit, aki késsel a kezében dörömbölt éjszaka utcabelijénél, majd rá is támadt – közölte közösségi felületén a rendőrség.

Az eljárás adatai alapján az elkövető december 15-én éjszaka késsel a kezében átmászott az egyik szomszéd ingatlanjának kerítésén, majd bedörömbölt a családi ház ajtaján. Miután a ház tulajdonosa ajtót nyitott, az elkövető a nála lévő késsel szúró mozdulatokat tett felé és dulakodás alakult ki köztük.

Fotó: rendőrségFotó: rendőrség

A férfi a sértett egyik hozzátartozóját, aki a segítségére sietett, meg is sebesítette. A családtagok közben értesítették a rendőrséget, és az egyenruhások a helyszínen elfogták a támadót. Ezután előállították őt, majd gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a férfi letartóztatását, melyet a bíróság 2022. december 18-án elrendelt. A tettes ellen felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.