Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Újabb ciklon, újabb csapadék

2022. december 10. 10:27 // Forrás: Vmeteo

Szombaton a délelőtt száraz lesz, délután újabb ciklon csapadékzónája ér el minket. Ebből eleinte esőre számíthatunk, az esti, éjszakai órákban havas esőre van kilátás, de havazás sem kizárt. A Bakonyban már az esti órákban havazásra vált és akár 10 cm hó is hullhat reggelig. Veszprémben 2-3 cm jöhet össze, de optimális esetben nálunk is vatag hótakaró alakulhat ki. Fokozatosan megerősödik az északnyugati szél, így a havas területeken hófúvásra kell készülni. A hőmérséklet maximuma 5°C közelében lesz.

Vasárnap reggel, délelőtt még havazhat, később csökken a felhőzet, néhány órás napsütést is kapunk. Az erős északnyugati szelet olykor viharos széllökések kísérik, így a hóval borítot területeken hófúvásra kell számítani. A hőmérséklet fagypont körül lesz, de a szél miatt jóval hidegebbnek érezzük.

Távolabbi kilátások

A hétfő és a kedd száraz, napos, de hideg időt tartogat. A minimumok -5°C alá is beeshetnek és napközben is csak keveset lesz pozitív tartományban a hőmérséklet. Szerdától ismét mozgalmasabb idő jön.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.