Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Idős apját bántalmazta

2022. november 25. 13:13 // Forrás: rendőrség
Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre csütörtökön délelőtt arról, hogy egy Ajkához közeli településen élő férfi előző nap bántalmazta idős édesapját – közölte közösségi felületén a hatóság.

A nyomozás során kiderült, hogy egy 51 éves Ajka-környéki lakos november 23-án délután a közös lakásukban előzetes szóváltást követően egy bottal többször megütötte idős édesapját, majd a ruhájánál fogva rángatta őt.  A sértett később a földre esett, de az elkövető még akkor is ütötte és rugdosta.  

A rendőrök a tettest november 24-én délután Balatonfüreden elfogták, majd előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit ezután őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozását.  Ellene idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.