Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
10°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
10°C

Kiderült, a Bakony Expón mik voltak a közönség kedvencei

2022. november 13. 18:33
Vasárnap este véget ért az idei Bakony Expo, ahol a programok sorában záróakkordként átadták a közönségdíjakat is.

Az elmúlt három napban 160 helyi és környékbeli termelő, valamint kézműves vonult fel a kilencedik Bakony Expón a Veszprém Arénában, ahol a szervezők ismét több újítást is bevezettek a korábbi évekhez képest.

Az egyik volt ezek közül a bejáratnál megvásárolható praktikus vászontáska, de a programok szempontjából is igyekeztek még inkább a közönség igényeire szabni a rendezvényt.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a Bakony Expo telt házzal tudhatja maga mögött a 2022-es évet, jövőre pedig a jubileumi 10. alkalommal még ennél is gazdagabb programokkal készülnek, tudtuk meg Sövényházi Balázstól, az expó ötletgazdájától vasárnap délután.

Ugyanekkor adták át a Bakony Expo közönségdíjait is. Ezeket az elismeréseket kizárólag a látogatók értékelései alapján kaphatják meg a kiállítók, miután pénteken a szakmai zsűri már értékelte az idei kiállítói felhozatalt.

Sövényházi Balázs elmondta, nem csak a szervezésben igyekeznek mindig egy szinttel magasabbra tenni a lécet, a kiállítókon is az látszik, hogy minden évben gazdagabb, kreatívabb standokkal készülnek az ország egyik legjelentősebb termelői vásárára.

Ezeket a törekvéseket elismerve idén a közönség szavazatai alapján a Bakony Expo legszebb standja a Rimóczi Arté lett. Az expó kedvenc termékének járó díjat Szabó Szilvia zakuszkája kapta, míg a kedvenc kiállító a Szamarasház sajtműhely lett. Végül a közönség különdíját is átadták, ezt a Tornyos BBQ kapta.

A díjakat Ovádi Péter, országgyűlési képviselő, Brányi Mária, alpolgármester és Sövényházi Balázs adták át a színpadon.

Hajas Bálint
Domján Attila
további cikkek
Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59 Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók tűzoltóság Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók Szent Flórián-nap alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, amelyen több elismerést is átadtak a megye tűzoltóinak, hivatásosoknak és civileknek is. tegnap 15:56 Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat adomány Vadászok támogatták a Csolnoky Megyei Kórházat Az Országos Jótékonysági Vadászegylet a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány részére adott át egy milliós értékű légzéstámogató rendszert. A vadászoknak nem ez volt az első jótékonysági akciója, már tizenegyedik éve segítik a hazai kórházakat. tegnap 15:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.