2023. január 28.
//
Károly, névnap

Kiderült, a Bakony Expón mik voltak a közönség kedvencei

2022. november 13. 18:33
Vasárnap este véget ért az idei Bakony Expo, ahol a programok sorában záróakkordként átadták a közönségdíjakat is.

Az elmúlt három napban 160 helyi és környékbeli termelő, valamint kézműves vonult fel a kilencedik Bakony Expón a Veszprém Arénában, ahol a szervezők ismét több újítást is bevezettek a korábbi évekhez képest.

Az egyik volt ezek közül a bejáratnál megvásárolható praktikus vászontáska, de a programok szempontjából is igyekeztek még inkább a közönség igényeire szabni a rendezvényt.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a Bakony Expo telt házzal tudhatja maga mögött a 2022-es évet, jövőre pedig a jubileumi 10. alkalommal még ennél is gazdagabb programokkal készülnek, tudtuk meg Sövényházi Balázstól, az expó ötletgazdájától vasárnap délután.

Ugyanekkor adták át a Bakony Expo közönségdíjait is. Ezeket az elismeréseket kizárólag a látogatók értékelései alapján kaphatják meg a kiállítók, miután pénteken a szakmai zsűri már értékelte az idei kiállítói felhozatalt.

Sövényházi Balázs elmondta, nem csak a szervezésben igyekeznek mindig egy szinttel magasabbra tenni a lécet, a kiállítókon is az látszik, hogy minden évben gazdagabb, kreatívabb standokkal készülnek az ország egyik legjelentősebb termelői vásárára.

Ezeket a törekvéseket elismerve idén a közönség szavazatai alapján a Bakony Expo legszebb standja a Rimóczi Arté lett. Az expó kedvenc termékének járó díjat Szabó Szilvia zakuszkája kapta, míg a kedvenc kiállító a Szamarasház sajtműhely lett. Végül a közönség különdíját is átadták, ezt a Tornyos BBQ kapta.

A díjakat Ovádi Péter, országgyűlési képviselő, Brányi Mária, alpolgármester és Sövényházi Balázs adták át a színpadon.

Hajas Bálint
Domján Attila

További cikkek

Németh Éva, börtönigazgató: Az embereket szeretem legjobban a munkámban
Németh Éva, börtönigazgató: Az embereket szeretem legjobban a munkámban
Nem csak az elítéltek életútja lehet fordulatos, ami a börtönrácsok mögé vezet. Hogy hogyan válik valaki börtönőrré, az is több döntés és elhatározás kérdése. Németh Éva, bv. ezredes, a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka egyedüli nőként tölt be ilyen pozíciót az országban. Erről a nem hétköznapi életútról beszélgetett vele Sótonyi Mónika a Királynék Földjén programsorozaton belül az Arcok, képek, utak beszélgetős est keretében a Papírkutya kultúrbisztróban.
Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első
Orbán Viktor: nekünk Magyarország biztonsága az első
Nekünk Magyarország biztonsága az első, ezért Magyarország nem áll háborúban senkivel - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban.
Turizmus kategóriában a veszpreminfo.hu nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat
Turizmus kategóriában a veszpreminfo.hu nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat
A veszpreminfo.hu - Veszprém városának turisztikai honlapja - nyerte „Az Év Honlapja 2022” díjat, Turizmus kategóriában a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett 2022 évi „Az Év Honlapja” versenyében.
Visszatérő téma volt az EKF-megnyitó a közgyűlésen napirend előtt
Visszatérő téma volt az EKF-megnyitó a közgyűlésen napirend előtt
Csütörtökön rendezték meg a képviselő-testület idei első ülését. Összefoglaljuk, mi történt napirend előtt.
Madárodúk és etetők kerülnek ki az intézmények udvaraira
Madárodúk és etetők kerülnek ki az intézmények udvaraira
Húsz veszprémi óvoda és általános iskola vehetett át madárodút, madáretetőt és eleséget a Bakony-Balaton Környezetvédelmi Oktatóközpont Egyesülettől (BABAKO) szerdán, a Csillag úti óvodánál.