Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Látogatóbarát Turisztikai Kínálatfejlesztés Veszprémben

2022. október 26. 10:57 // Forrás: Tourinform Veszprém

VEB 2023 EKF pályázati forrásból - az „Élményszerű Látogatóbarát Turisztikai Kínálatfejlesztés a Tourinform Veszprém Szolgáltatásaihoz Kapcsolódóan” pályázat keretében - a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. több területen kapott lehetőséget a megújulásra, szolgáltatásainak bővítésére.

A városba érkező turisták fogadási feltételeit, a látogatók komfortérzetének növelését szolgálja a megvásárolt 60 darabos idegenvezetői adó-vevő szett. Az adó-vevő készülék alkalmazása kis méreténél, egyszerű használatánál fogva tökéletes megoldást jelent a zavartalan kommunikáció megteremtésére idegenvezető és látogató között.

Az esélyegyenlőség jegyében Apple iPad tablet került beszerzésre, mely a Kontakt videóalapú jelnyelvi tolmácsszolgáltatás alkalmazás futtatását teszi lehetővé a Tourinform irodában. A szolgáltatásbővítéssel az iroda teljes körű tájékoztatást tud nyújtani a hallássérült Látogatók számára is.

A Veszprém, a királynék városa márkát erősítő ajándéktárgy portfólió tervezése is megvalósult. Egy szerethető dizájn, trendkövető grafika került kialakításra, mely a „királynék városa” szlogenhez köthető, és ajándéktárgy jellegű termékeken megjelenítve illeszkedik a város kínálatába, jól tükrözve Veszprém kreatív kulturális sokszínűségét. A grafikával ellátott ajándéktárgyak hamarosan elérhetőek lesznek a Tourinform Veszprémben. Ugyancsak a „királynék városa” márka erősítése céljából Gizella királyné és városa, Veszprém címmel képregény készült, mely a Gizella királyné nevéhez fűződő legendákat és kapcsolódó örökségi helyszíneket hivatott bemutatni, népszerűsíteni a 10-18 év közötti korosztály számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. / Tourinform Veszprém
Veszprém, Óváros tér 2.
+36 88 404 548, +36 20 404 4044
info@veszpreminfo.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.