Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szakmai tanévnyitó konferenciát tartottak

2022. augusztus 30. 11:50
A Belügyminisztérium, az Oktatási Hivatal és a Klebelsberg Központ szakmai tanévnyitó konferenciáját tartották hétfőn a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolában.

A Veszprém Megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia megnyitó beszédét Hegedűs Barbara alpolgármester mondta, aki az elmúlt két év nehézségeire utalva fejezte ki háláját, hogy még a nehéz időszakokban is lehet számítani a pedagógusokra. Az intézményeket megtépázta a mögöttünk álló időszak, de ahogy Hegedűs Barbara fogalmazott, a fenntartókkal együttműködve az önkormányzat feladata, hogy az iskolák minél zavartalanabbul működhessenek. A cél, hogy a diákok a lehető legjobb körülmények között tudjanak az oktatásra, a tanulásra fókuszálni. 

A konferencia szakmai része dr. Madarász Hedviggel, a Belügyminisztérium főosztályvezetőjével kezdődött. Őt Sipos Imre, az Oktatási Hivatal elnökhelyettese követte.

A szünet után az első felszólaló Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai helyettese volt, végül pedig Galambos Zsuzsanna, az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője tartotta meg előadását.

Szabó Eszter

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.