2022. szeptember 25.
//
Eufrozina névnap

Több kérdést is felvet egy külföldi autós veszprémi alakítása

2022. augusztus 16. 12:05
Hogy került oda? Nem volt egyszerűbb megoldás? Hogy veszett el a realitásérzék? A belvárosi Gizella-udvarban extrém sportolókat megszégyenítő mutatványt próbált végrehajtani egy autós.

Az Ezt láttam Veszprémben Facebook-csoportba került fel egy videó arról, ahogy Veszprém belvárosában, a Gizella-udvar melletti lépcsőn(!) egy vélhetően holland rendszámú VW próbál lehajtani.

Aki ismeri a belváros utcáit és tereit, abban egyből megfogalmazódhat a kérdés: hogyan került egyáltalán oda, amikor ez a terület minden irányból elzárt az autós forgalom elől?

Miután a vezető az első néhány lépcsőfokot már teljesítette, a videón látszik, ahogy egy fiatal hölgy megy oda sietősen, valószínűleg figyelmeztetni, hogy több szempontból sem jó ötlet végigcsinálni a manővert.

A végkifejlett sajnos nem látszik a felvételen, mindenesetre ma reggel már nem volt ott a VW.

vehir.hu

További cikkek

Szórakozva ismerkedtek a szakképzéssel
Szórakozva ismerkedtek a szakképzéssel
Ismét megszervezte a szakmákat, a szakképzést népszerűsítő rendezvényét a Veszprémi Szakképzési Centrum szombaton, a Jendrassik-Venesz iskolában.
Körbefutották a lakótelepet
Körbefutották a lakótelepet
Először rendezett futóversenyt a Március 15. utcában az Agóra és a VEDAC szombaton.
Virágosításban még mindig élen jár Veszprém
Virágosításban még mindig élen jár Veszprém
Évről évre több tucat veszprémit mozgat meg a Virágos Veszprém kezdeményezés, a város szépítésében részt vevők fáradozásait pedig ezúttal is díjazták.
Fedett piactéren tért vissza a nemesvámosi vásár
Fedett piactéren tért vissza a nemesvámosi vásár
Újraindították a népszerű nemesvámosi vásárokat – a kezdeményezés előbb a covid, majd az agrárlogisztikai központ területén zajló beruházás miatt szünetelt. Ezentúl azonban kéthetente pénteken ismét összegyűlnek a település termelői és kézművesei.
Helyben hasznosulnak újra a Pannon Egyetem közösségének tárgyai
Helyben hasznosulnak újra a Pannon Egyetem közösségének tárgyai
Október 4-én az egyetem közössége előtt is megnyílik az az Újrahasználati Központ, melynek célja, hogy az intézmény dolgozói és hallgatói által már megunt, ám mások számára még értékes tárgyaknak lehetőséget adjon a további felhasználásra, ezzel segítve a hulladékcsökkentést.