Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Meghalt Berki Krisztián

2022. május 6. 10:26
Sajtóinformációk szerint péntek hajnalban budapesti otthonában elhunyt Berki Krisztián, a futballkapusból lett ismert médiasztár. Berki Krisztián 41 éves volt.

Elsőként a Blikk számolt be a médiaszereplő halálhíréről, amit később több portál is átvett, azóta pedig a rendőrség is megerősítette, hogy haláleset miatt vonultak ki Berki lakásához.

Péntek hajnalban több rendőrautó szállt ki, valamint a mentők is megérkeztek Berki IX. kerületi lakásához, ahol jelenleg is zajlik a helyszíni szemle. Állítólag idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Berki Krisztián (Tatabánya, 1980. július 1. – Budapest, 2022. május 6.) magyar labdarúgó, sportvezető, az FTC vezérigazgatója (2007–2010), médiaceleb, influenszer, műsorvezető. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban. A 2019-es magyarországi önkormányzati választáson versenybe szállt Budapest főpolgármesteri posztjáért, és 0,58 százalékon (4 047 szavazattal) végzett október 13-án. Két kislány édesapja volt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.