Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fórumon tanácskoztak a helyi vállalkozók

2022. január 16. 8:46
Vállalkozói fórumot tartottak a héten.

Kis-közép és nagyvállalatok vezetőinek tartott vállalkozói fórumot Ovádi Péter, Veszprém 01-es számú választókerületének országgyűlési képviselője. A négy évvel ezelőtt életre hívott fórum folyamatos lehetőséget biztosít arra, hogy a gazdaság motorjai megoszthassák egymással és a képviselővel észrevételeiket, javaslataikat. 

A kis -és középvállalatok vezetőinek megtartott személyes fórum meghívott vendége ezúttal a Széchenyi Programiroda munkatársa volt, aki tájékoztatta a vállalkozókat az aktuális pályázati lehetőségekről. Értékelésre került a 2021-es év, amelyet még mindig a koronavírus okozta viszontagságok nehezítettek, de nagyon örülök, hiszen jó évet sikerült zárni a helyi gazdasági szereplőknek, és kivétel nélkül mindenki egy lehetőségként tekint a 2022-es esztendőre- mondta Ovádi Péter.

A nagyvállalatok vezetőivel rendszerint online kerül megtartásra az egyeztetés, ez most sem volt másként. Büszke vagyok, hiszen az elmúlt években több nagyvállalat is nyert a HIPA Versenyképességet Növelő Támogatási Programján, amely garancia a fejlődésre a munkavállalóknak pedig a munkahelyeik megtartására. Jó látni, hogy a helyi gazdasági szereplők jó kapcsolatot ápolnak egymással. Úgy gondolom ez is a kulcsa annak, hogy Veszprém és térsége egy élhető gyorsan fejlődik-mondta a képviselő. 

Hajas Bálint
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.