Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
10°C
2024. február 27. Ákos, Bátor
Veszprém
10°C

Elmarad a magyar-fehérorosz edzőmeccs

2022. január 6. 14:23 // Forrás: MTI
Elmarad a csütörtökre (mára) tervezett Magyarország-Fehéroroszország férfi kézilabda felkészülési mérkőzés.

A magyar szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint azért nem lehet lejátszani Szigetszentmiklóson 18 órától a találkozót, mert a vendégcsapatban koronavírusos megbetegedés történt.

Természetesen szakmai szempontból sajnáljuk, hogy elmarad a találkozó, de nyilván az Európa-bajnokság előtt fokozott óvatosságra van szükség és semmilyen kockázatot nem szeretnénk vállalni"

- idézi Gulyás István szövetségi kapitányt az MKSZ honlapja. Hozzátette, a keret tagjai az edzőtáborban egymás ellen edzőmérkőzést játszanak a megfelelő terhelés és a szituációk gyakorlása érdekében.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

Novák András, az MKSZ operatív igazgatója úgy fogalmazott, a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű kontinenstorna sikere érdekében az óvatosság most a szakmai szempontokat is felülírja.    

A magyar válogatott szombaton 18 órától Bahrein ellen játszik edzőmérkőzést Szigetszentmiklóson. Az Európa-bajnokság B csoportjában egy hét múlva 20.30-tól Hollandiával, jövő vasárnap 18 órától Portugáliával, majd január 18-án 18 órától Izlanddal találkozik. A középdöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

vehir.hu
további cikkek
Férfi kézilabda olimpiai selejtező: két visszatérő a magyar keretben férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda olimpiai selejtező: két visszatérő a magyar keretben Mikler Roland és Rodríguez Álvarez Pedro visszatért a magyar férfi kézilabda-válogatott keretébe a március 14-17-én Tatabányán sorra kerülő olimpiai selejtezőtorna előtt. ma 14:37 Kézilabda olimpiai selejtezők: elkészült az órarend Párizs 2024 Kézilabda olimpiai selejtezők: elkészült az órarend A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elkészítette a márciusi férfi, illetve az áprilisi női olimpiai selejtező órarendjét. 2024. február 21. 12:53 Ilyés Ferenc: nagy, de édes teher az olimpiai kvalifikációs tornák megszervezése kézilabda Ilyés Ferenc: nagy, de édes teher az olimpiai kvalifikációs tornák megszervezése Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke abban bízik, hogy az olimpiai selejtezőn a férfi és a női válogatott is telt ház előtt játszhat majd Tatabányán és Debrecenben, egyúttal azt ígérte, az MKSZ igyekszik minden támogatást megadni ahhoz, hogy a két együttes sikeresen szerepeljen és kiharcolja a párizsi részvételt. 2024. február 6. 20:59 Tatabányán játszhatnak kéziseink az olimpiai részvételért férfi kézilabda-válogatott Tatabányán játszhatnak kéziseink az olimpiai részvételért A magyar férfi kézilabda-válogatott Tatabányán játssza mérkőzéseit a párizsi olimpia márciusi selejtezőtornáján. 2024. február 2. 17:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.