Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
8°C

FRISSÍTÉS: Nem tudja tartani a menetrendet a V-Busz a havazás miatt

2021. december 9. 8:17 // Forrás: V-Busz

FRISSÍTÉS (16.40):

Kedves Utasaink!
A havazás és a balesetek miatt nem tudjuk tartani a menetrendet.
A vbusz.hu oldalon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a változásokról és az aktuális helyzetről.
Megértésüket köszönjük!
V-Busz

 

FRISSÍTÉS (11 óra):

A menetrend szerinti közlekedés 9 óra környékén helyreállt,  minden járat az eredeti útvonalon közlekedik, a 10-es, 12-es, 12A,  13-as és a 18-as járatok kivételével, az alábbiak szerint:

  • 10-es járat, Avar utca felé: Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 10-es járat, Kádártai úti forduló felé: Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 12-es és 12A járatok – terelő útvonal hiányában – a Kopácsi utca, Pajta utca, az Eszterházy utca és a Horgos Gyula utca járhatóvá tételéig nem közlekednek.
  • 13-as járat,  Avar utca felé:  Ranolder János tér, Sziklai János utca, Patak tér és a Dózsa György tér (Szent István utcán lévő megálló) kimaradnak, helyette a Színház – Harmat utca – Völgyhíd – Pápai út – Táncsics Mihály utca – Dózsa György tér – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 13-as járat, Kádártai úti forduló felé: a Patak tér, Festő utca, Virág Benedek utca megállók kimaradnak, helyette a Völgyhíd tér – Völgyhíd – Harmat utca – Színház – Hotel – tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
  • 18-as járat csak a Csatárhegyi elágazásig közlekedik, és onnan indul vissza a Haszkovó forduló felé.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Kérjük Önöket, hogy közlekedjenek óvatosan!

 

Korábban:

A V-Busz az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Kedves Utasaink!

A havazás és az ónos eső hatására a közösségi közlekedési útvonalak és a végállomások területének egy része nem járható, ami miatt egyes vonalakon részleges vagy teljes járatkimaradások várhatók a reggeli órákban.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Kérjük Önöket, hogy közlekedjenek óvatosan!

Vigyázzunk egymásra!

V-Busz

 

vehir.hu
további cikkek
Ne menjen a jégre! Ne menjen a jégre! Az elmúlt hét hideg hajnalai és nappalai hatására a belvizes területeken egybefüggő jégréteg alakult ki és nagyobb tavaink partszéli részei is jéghártyásak. A jégréteg azonban a legtöbb helyen egyelőre alkalmatlan a sportra. A lápos területeken kialakult jégréteg pedig a jég vastagságtól függetlenül is életveszélyes – figyelmeztet a katasztrófavédelem. Adtak néhány tippet arra az esetre, ha mégis bekövetkezik a baj. 2024. január 16. 10:42 Amiről az időjárás mesél - a naptárcsináló csíziók Amiről az időjárás mesél Amiről az időjárás mesél - a naptárcsináló csíziók Volt idő, amikor még nem a műholdakról követték a zivatarok mozgását, hanem a horizonton figyelte a kor embere az égbolt színét és ebből vontak le messzemenő következtetéseket az egész hónap, vagy évszak időjárására nézve. Kovács Győző vendégírónk, helytorténeti kutató és meteorológus ezekből szemezgetett. 2024. január 15. 15:05 Merre indulj és mit csinálj, ha kiélveznéd a telet, de a síelés nem opció? Merre indulj és mit csinálj, ha kiélveznéd a telet, de a síelés nem opció? Nem csak a nosztalgia szól belőlünk, ha úgy véljük, gyerekként a január még csupa móka volt és nem csak emlékeztetője annak, hogy ideje felvenni a megszokott munkatempót. Akkor még lehetett órák hosszat szánkózni a domboldalon, hógolyócsatákat szervezni, meg úgy egyszerűen elmerülni a fehér táj szépségében. Most, ha épp nem tudsz síelni, így nem opciók a síparadicsomok, úgy tűnhet, a téli élvezeteknek lőttek. Pedig ez nem igaz. 2024. január 9. 16:30 A (nem is annyira) titkos fegyver a téli lehangoltság ellen A (nem is annyira) titkos fegyver a téli lehangoltság ellen Bár már látszik a fény az alagút végén – szó szerint, hiszen egyre hosszabbak a nappalok –, a karácsonyi csillogás elmúltával a január és a február az év leginkább hangoló hónapjainak számítanak. 2024. január 4. 20:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.