Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Fotó és rajzpályázatot hirdet a Bakony Expo

2021. október 19. 14:51
A kisiskolásoktól egészen a fiatal felnőttek alkotásait is várja a Bakony Expo csapata, akik az idei, kibővült programkínálatukba fotó és rajzpályázatot is beillesztették. Az alkotások témája egyszerű és illeszkedik az idei vásár tematikájához: erdei kalandok, erdei állatok.

„Imádod az erdőt járni és van egy történeted, amit szívesen lerajzolnál nekünk? Szenvedélyed a fotózás és vaddal is találkoztál már? Élénk a fantáziád és szívesen megmutatnád, mit jelent számodra az erdei természet? Akkor itt a helyed!” – Hirdeti a Bakony Expo felhívása, amelynek keretében kreatív rajzokat, festményeket, vagy fotókat várnak a szervezők, témájuk pedig az erdő, a természet, vagy az erdei vadak, erdei állatok lehetnek.

A témaválasztás nem véletlen, ugyanis a november 5-7 között szervezett Bakony Expo idei tematikáját az erdei vadak adják majd, a kísérőprogramok is főleg ezen őshonos állatok köré szerveződnek majd.

A pályázatot három korcsoportban hirdették meg: 6-13 éves korig; 14-18 éves korig és 19-24 éves korig. A beérkezett pályaműveket e csoportosítás szerint értékelik majd, valamint a korcsoportokon belül külön nyertest hirdetnek a természetet ábrázoló képek, és az állatokat megörökítő alkotások között.

A rajzokat és festményeket A4-es papíron várják (ha montázzsal készül az alkotás, az kerülhet A3-mas méretű lapra is), fotó esetében pedig arra kérik a pályázókat, hogy minél jobb minőségben, minimum 12 megapixeles kamerával készült képeket küldjenek az info@bakonyexpo.hu e-mail címre, vagy személyesen, lezárt borítékban Polgármesteri Hivatal (8200 Veszprém, Óváros tér 9.) portáján. A szervezők kérik, hogy a pályamű elküldésekor tüntessék fel a pályázók nevét és korát, illetve a címüket, amin felvehetik velük a kapcsolatot.

A beérkezett pályaművekből a Bakony Expo-n külön kiállítás nyílik, valamint a vásár Facebook-oldalán az utolsó héten közzéteszik az addig beérkezett alkotásokat és az 5 legtöbb aktivitást – lájkot és megosztást – bezsebelő pályaművek tulajdonosai ajándék belépőjegyet kapnak a vásárra. A legtöbbet begyűjtő alkotás pedig egy, a kiállítók portékáiból összeállított ajándékcsomag boldog tulajdonosa lehet.

A fotó és rajzpályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 2. 16.00

vehir.hu
további cikkek
A százezredik látogató a Bakony Expón Bakony Expo A százezredik látogató a Bakony Expón Három nap alatt több mint 160 kiállító kínálta portékáit a Veszprém Arénában, amely mellé számos táncos, gasztronómia, és edukációs program is társult a jubileumi, 10. Bakony Expo termelői vásáron. Az idei programok célja nemcsak a szórakoztatás volt, hanem a figyelemfelhívás is az erdők védelmére, ugyanis a 10. Bakony Expo a fenntartható erdők tematikát helyezte a fókuszba. 2023. november 15. 11:21 Jó hangulatban zárult a tizedik Bakony Expo Jó hangulatban zárult a tizedik Bakony Expo Vasárnap délután, vagyis a záró nap vége felé az eredményhirdetésre is sor került. Az idén jubiláló Bakony Expo rendkívül sok érdeklődőt hozott az Arénába. 2023. november 12. 17:20 Kincsek az erdőből (is) Kincsek az erdőből (is) Egy sokszor mű világban a tiszta, természetes ízek, termékek igazi kincsnek számítanak. Ennyi indok éppen elég, hogy kilátogassunk a pénteken megnyílt tízéves Bakony Expóra. Bónusz: az erdő csodás világában is elmerülhetünk. 2023. november 10. 22:43 Veszprémi berkenye, ami sehol máshol nem található meg Veszprémi berkenye, ami sehol máshol nem található meg A Veszprém Aréna előtti parkban talált otthonra annak a berkenyefajtának az egyik példánya, ami csak a környékünk található meg, neve is ezt képviseli: Sorbus vesprimiensis, azaz Veszprémi berkenye. 2023. november 10. 14:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.