Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

1992 óta működő családi vállalkozás nyitott új üzletet Veszprémben

2021. június 26. 19:00
A padlóértékesítéssel foglalkozó veszprémi cégnek mostantól ez a fő központja.

Az országban 3 üzlettel rendelkező (Érd, Siófok, Veszprém) Hubert Parketta szombat délután nyitotta meg új, 300 négyzetméteres boltját a Tüzér utcában. A kétszintes, megújuló energiaforrásokat is használó épületben egy kiskereskedelmet kiszolgáló bemutatóterem és egy menedzsment által használható tárgyaló, valamint iroda kapott helyet. Az új üzletközponthoz egy 600 négyzetméteres raktár és parkoló is kapcsolódik.

Sári Attila cégvezető az átadón úgy fogalmazott, az épület megnyitása egy korábbi üzletvásárlás után egy újabb mérföldkő a cég életében. „Nem csak azt jelenti, hogy megnyitunk egy gyönyörű üzletet, hanem hogy megvalósítunk egy igazán merész álmot, ami aztán kiterebélyesedik”-mondta. A Hubert Parkettát 1992-ben Kovács Hubert indította, a cég fő profilját a laminált padlók értékesítése teszi ki. Jelenleg 17 embernek adnak munkát.

Sári Attila cégvezető, Kovács Hubert alapító és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a 2021. június 26-i üzletnyitón.Sári Attila cégvezető, Kovács Hubert alapító és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a 2021. június 26-i üzletnyitón.

A megnyitón jelen volt Ovádi Péter országgyűlési képviselő is, aki kiemelte, Veszprém és térségének erejét az ilyen nagyot álmodó családi vállalkozások adják. - A cég a pandémiás időszakban a leépítések helyett bátran koncentrált a fejlesztésre. Ők azok, akik győztesen fognak kijönni a gazdasági csatából-mondta.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Korszerű CNC esztergával is gazdagodott a Balaton Bútor Sikeres projektet zárt a Balaton Bútor kft.: európai uniós támogatással fejlesztették eszközparkjukat és a munkavállalók tudását is. tegnap 10:19 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52 Város és vállalkozások, együtt, egymásért Város és vállalkozások, együtt, egymásért Három ínséges év után idén már konszolidálódni látszik a hazai gazdaság helyzete, amit a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) is szeretne felpörgetni azzal, hogy több területen és folyamatos jelleggel nyújt segítséget a hazai vállalkozóknak. Csütörtök este a VOSZ Veszprém vármegyei szervezete tartotta meg aktuális taggyűlését és fórumát, ahol az is elhangzott, milyen szimbiózis van az önkormányzat és a helyi vállalkozók között. 2024. március 22. 10:37 A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor Az idei húsvéti szezon előtt nem volt jelentős alapanyag-áremelkedés, ezért a húsfeldolgozók legalább a tavalyihoz hasonló forgalomra számítanak, többségük 5-15 százalékos növekedést is vár az idei ünnepi időszakban, a kisebb üzemeknél a húsvéti forgalom elérheti az éves mennyiség 30 százalékát is - írta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége szerdai közös közleményében, amelyben azt ajánlották a fogyasztóknak, hogy keressék a hazai termékeket, hiszen a magyar eredet a minőség garanciája. 2024. március 20. 12:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.