Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A terveknek megfelelően május közepén kezdődhet vitorlás szezon a Balatonon

2021. május 1. 10:13 // Forrás: MTI
A sok bizonytalanság után biztossá vált, hogy a hagyományoknak - és a terveknek - megfelelően a Balatoni Évadnyitó 878 Co. Nagydíjjal rajtol el hivatalosan a 2021-es vitorlás szezon.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint megkapták az erre vonatkozó engedélyeket, így május 15-én, szombaton 12 órakor rajtolhatnak el a hajók a Balatonfüred előtti vízterületen. Az egynapos túraversenyen - a szélviszonyoktól függetlenül - a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred útvonalat teljesítik majd a résztvevők.

archív fotóarchív fotó

A szövetség főtitkára, Holczhauser András a bejelentéssel kapcsolatban hozzátette: a versenyhez kapcsolódó parti események megtartása viszont még továbbra is kérdőjeles. Egyben felhívta a résztvevők figyelmét a járványhelyzet kapcsán meghozott, és változatlanul érvényben lévő szabályok betartására.

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Az egyenlítés a cél VEHIR-VESC Az egyenlítés a cél Pénteken hazai környezetben folytatódik a női röplabda NB I elődöntője. A két nyert meccsig tartó párharc első felvonását a Vasas nyerte, így a VEHIR-VESC együttesének mindenképpen nyernie kell hazai környezetben, ha életben szeretné tartani esélyét a döntőbe jutásra. ma 8:01 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. tegnap 16:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.