Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 3. Kornélia
Veszprém
6°C
2024. március 3. Kornélia
Veszprém
6°C

5 lépés a párkapcsolatok megerősítéséért

2021. április 24. 13:25 // Forrás: Három Királyfi, Három Királylány
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kifejezetten a párkapcsolatok megerősítéséért, a megfáradt kapcsolatok felpezsdítéséért indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát, amelyben értékes nyereményeket és különleges élményeket is szerezhetnek a résztvevők.

Minden párkapcsolatnak szüksége lehet az érzelmek felpezsdítésére, újabb közös élmények szerzésére, vallja a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amely még a tavalyi pandémia alatt indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát ennek szellemében.

A kezdeményezés lényege, hogy a jelentkező párok egy öt feladatból álló küldetéssorozatot kapnak, amit a saját ritmusukban teljesíthetnek és küldenek vissza a szervezethez.

A pozitív élményeket ígérő feladatsort pszichológus és mentálhigiéniás szakemberek állították össze, teljesítésük pedig nem okoz különösebb nehézséget, viszont gyarapítja az együtt töltött órákat, javítja a kölcsönösségen alapuló, intenzívebben megélhető kapcsolatot.

A programról fontos tudni, hogy folyamatosan be lehet kapcsolódni, nincs jelentkezési határidő, bármelyik pár részt vehet benne, akik kedvet kapnak hozzá.

Eddig több mint 120 pár vett részt, az ő élménybeszámolóikból itt lehet szemezgetni.

Jelentkezni a játékra ezen a linken lehet, további információ pedig az 5lepesveszprem@gmail.com címen kérhető.

A játék a jelentkezési lap elküldésével indul, amikor a válaszlevélben megkapják az első feladatot.

 

A játék egyik veszprémi támogatója a RongyPoronty, amelyről itt találnak további információkat.

vehir.hu
további cikkek
A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. tegnap 9:13 A Facebook Marketplace-en gyülekeznek a csalók A Facebook Marketplace-en gyülekeznek a csalók Az elmúlt két évben megtízszereződött az online ellopott pénzek összege, 2023 harmadik negyedévében ez összeg már 11,4 milliárd forint volt. A csalók nagyrésze a Facebook közkedvelt online piacterét használják, ráadásul nem csak a vásárlókat, de már az eladókat is célba vették. tegnap 21:11 Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Kollégánk is kiváltotta az új Veszprém kártyát Egy veszprémi lakcímkártya és néhány perc ügyintézés után kollégánk már a kezében is tartotta új Veszprém kártyáját, amivel számos kedvezményre lesz jogosult a kultúra, sport és közlekedés terén. tegnap 14:27 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.