Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2021. április 20. 8:39 // Forrás: police.hu
A veszprémi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatnak eljárást egy Szentkirályszabadján történt baleset kapcsán.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/330/2021. bűnügyi számon folytat nyomozást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás eddigi adatai szerint egy ismeretlen személy az általa vezetett - feltehetően szürke színű - autóval Szentkirályszabadján, az Ibolya utcában közlekedett a Kossuth Lajos utca irányába 2021. március 27-én, 13 óra 15 perc körül. A Kossuth Lajos utca mellett párhuzamosan haladó kerékpárút kereszteződéséhez érve a gépkocsi nekiütközött a tőle jobb oldalról, a Balatoni út irányába közlekedő kerékpárosnak. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. Az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a Balatoni út irányába kanyarodva haladt tovább.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06-88/428-022-es telefonszámon a 1012-es melléket kérve jelentkezhetnek. Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.