2021. május 9.
//
Gergely névnap

Ajándék az oltóponton dolgozóknak

Ovádi Péter, országgyűlési képviselő a Csolnoky Ferenc Kórház oltópontján dolgozóknak vitt ajándékokat, hogy megköszönje a munkájukat.

A képviselő ajándékcsomagokat és a Veszprémi Állatkert, valamint a Sobri Jóska Élménykpark jóvoltából belépőket ajándékozott az egészségügyi dolgozóknak, valamint a honvédség, a rendőrség és a biztonsági szolgálat munkatársainak a kórházban végzett munkájukért. Külön meglepetésként Horváth Ferenc Károlyné ápolási igazgató asszonyt egy Herendi Porcelánnal lepte meg, akinek szintén megköszönte, áldozatos munkáját.

A képviselő a közösségi médiában úgy fogalmazott, igazi csapat munka eredménye az, hogy a lakosság oltása gyorsan és problémamentesen zajlik. Külön megköszönte a Petőfi Színház művészeinek is a segítséget, hiszen mindamellett, hogy besegítenek az adminisztratív feladatokba, műsorral is kedveskednek a kórház kollégáinak, valamint az oltásra várakozóknak.

Nemrég a kormánymegbízott nyilatkozta, hogy Veszprém megyében már minden engyedik ember be lett oltva, várhatóan pedig a jövő hét közepén országos szinten elérjük a 3,5 millió beoltottat, ami az újabb enyhítések kulcsa lesz.

vehir.hu

További cikkek