2021. május 15.
//
Zsófia névnap

Jogosítvány nélkül vezetőkkel szemben intézkedett a rendőrség

2021. április 15. 10:07
police.hu

A járőrök Berhidán igazoltattak egy autóval közlekedő 41 éves papkeszi lakost vasárnap hajnalban, a járműben két utas is tartózkodott. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Mivel a férfi a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, és a kijárási korlátozást is megszegte, ezért a rendőrök szabálysértési feljelentést tettek ellene, míg két berhidai utasának helyszíni bírságot szabtak ki a kijárási korlátozás megszegéséért.

A járőrök hétfő délelőtt Veszprémben igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 56 éves balatonalmádi lakost. A férfi azonban nem tudta bemutatni a vezetői engedélyét, mivel a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 2021. május 26-ig eltiltotta őt a járművezetéstől. A rendőrök ezután a sofőrt előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

vehir.hu

További cikkek

Idén is jelentős támogatásban részesülnek az önkéntes mentőszervezetek
Idén is jelentős támogatásban részesülnek az önkéntes mentőszervezetek
Százötvenegy önkéntes mentőszervezet jut 2021-ben központi forrásból pályázati támogatáshoz. Az erre vonatkozó döntést május 12-én hagyta jóvá a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója. Veszprém megye tizenkét önkéntes mentőszervezetét támogatta a katasztrófavédelem – tájékoztatott a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Szíjjal a nyakán rángatták az elhagyatott útra
Szíjjal a nyakán rángatták az elhagyatott útra
Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy házaspár ellen, akik az általuk jogosnak tartott követelésüket erőszakkal, filmbe illő módszerrel próbálták behajtani volt alkalmazottjukon – tájékoztatott weboldalán az ügyészség.
Kandeláberek lámpatestjeit akarta ellopni két férfi
Kandeláberek lámpatestjeit akarta ellopni két férfi
A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 35 éves Pest megyei és a 26 éves Komárom-Esztergom megyei lakost.
Kábítószert találtak a kocsiban
Kábítószert találtak a kocsiban
A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két 33 éves elkövetőt.
Tudatosság és elővigyázatosság: ez a jelszó az online ismerkedésnél is
Tudatosság és elővigyázatosság: ez a jelszó az online ismerkedésnél is
Bár azt hinnénk az interneten egyre óvatosabbak vagyunk, a megyei bűnügyi statisztikák másról szólnak. A rendőrség továbbra is óvatosságra és kellő körültekintésre hívja fel a figyelmet.