2021. június 18.
//
Levente névnap

Mindhárom szettben alulmaradt a VESC

2021. március 20. 20:43
Városunk női röplabdacsapata 3-0-s vereséget szenvedett a szombathelyi Haladás otthonában szombaton az NB II felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában.

Szombathelyen készült győzelmet aratni szombaton a VESC női röplabdacsapata, amely a Haladás vendégszeretetének örvendett az NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszásnak soron következő fordulójában.

A házigazda már a találkozó első szettében mozgósította minden erejét: a Szokolikné Kalmár Judit vezette veszprémieknek nem sikerült felvenni a ritmust vendéglátóikkal (25-17). A második felvonásban már ébredezett a Veszprém, de a Haladás így is könnyedén behúzta a szettet (25-21).

Pont nélkül tértek haza a veszprémiek (archív fotó)Pont nélkül tértek haza a veszprémiek (archív fotó)

A harmadik, egyben utolsó játékrészben a bakonyiak hatalmas küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot, kiélezett küzdelemben azonban ezt a szettet (26-25), és egyúttal a mérkőzést is elveszítették.

Női kézilabda NB II Nyugat felsőházi rájátszás, 5. forduló:
Haladás-VESC 3-0 (25-17, 25-21, 26-25)
Szombathely, ELTE Sportközpont, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.
Várat még magára a VESC feljutása
Várat még magára a VESC feljutása
A női röplabda NB II-es döntőjének második mérkőzésén is alulmaradt a VESC a vendéglátó Kispest otthonában szombaton. A feljutás így egyelőre elmaradt, de nincs még minden veszve a veszprémiek számára.
VESC: vereség a döntő első meccsén
VESC: vereség a döntő első meccsén
A VESC női röplabdacsapata 3-0-ra alulmaradt a vendég Kispest alakulata ellen az NB II döntőjének vasárnapi, első felvonásán.