Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Bodó Richárd kihagyja a válogatott szlovákok elleni mérkőzéseit

2021. március 9. 11:32 // Forrás: MTI
Bodó Richárd, a MOL Pick Szeged magyar válogatott kézilabdázója pozitív koronavírusteszt miatt nem lesz ott a nemzeti csapat Szlovákia elleni Eurokupa-mérkőzésein.

A magyar szövetség és a klub közös közleménye szerint az átlövő legutóbbi tesztje mutatta ki a pozitivitást, ám mivel a mintavétel még a válogatott programot megelőzően történt, a keret tagjainak nem kell karanténba vonulnia. Bodó jól van, tünetei nincsenek - írta honlapján a szegedi egyesület, amelynek játékosai hetente többször vesznek részt mind kötelező antigén, mind pedig PCR-teszteken. A játékos járványügyi elkülönítése megtörtént, jelenleg karanténidejét tölti - tették hozzá.

Nagyon szomorú és csalódott vagyok a történtek miatt. Ősszel a csapatból elsőként kaptam el a koronavírust, most pedig ismét fertőzött vagyok. Nem nagyon tudok mit mondani, rendkívül lesújtott a hír 

- fogalmazott az balátlövő.

Fotó: MTI/Illyés Tibor (archív)Fotó: MTI/Illyés Tibor (archív)

Hozzátette, jó formában játszott, vasárnap a Balatonfüred ellen kilenc gólt szerzett és alig várta a válogatott összetartást.    

A Szegeddel a Veszprém elleni rangadóra, a Kiel elleni BL-párharcra, illetve a Magyar Kupa befejező részére készültünk, ezek azok a mérkőzések, a szezonnak az a szakasza, amit a legjobban várunk. Nincs mit tennem, most sokadszor következik a kötelező pihenés, nagyon remélem, hogy tüneteim ezúttal nem lesznek.

A rendező jogán biztosan Európa-bajnoki résztvevő magyarok március 12-én Pozsonyban, míg két nappal később Győrben találkoznak a jövő évi Eb társházigazdájával.

vehir.hu
további cikkek
Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket Párizs 2024 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán. 2024. április 16. 20:57 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával Párizs 2024 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával A magyar férfi és női kézilabda-válogatott is összekerült a házigazda és címvédő Franciaországgal a nyári, párizsi olimpia csoportkörének keddi sorsolásán. 2024. április 16. 18:21 Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező férfi kézilabda-válogatott Ilyés Ferenc: katartikus élmény volt az olimpiai selejtező Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke katartikus élményként élte meg a magyar férfi válogatott kijutását a párizsi olimpiára. 2024. március 26. 14:27 Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda Eb-selejtező: Montenegró, Szlovákia és Finnország lesznek az ellenfelek Az olimpiai résztvevő, Európa-bajnoki ötödik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatott a montenegrói, a szlovák és a finn együttessel találkozik a 2026-os kontinenstorna selejtezőjében. 2024. március 21. 20:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.