Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
5°C

A Valeo Siemens és Valeo is csatlakozott a koraszülött gyermekekért indult országos szintű civil kezdeményezéshez

2021. február 6. 15:49
A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Perinatális Intenzív Centrum (PIC), a koraszülött csecsemőket ellátó osztály adománygyűjtési felhívása felkeltette a Valeo Siemens eAutomotive Hungary Kft. érdeklődését is, melyhez a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft társvállalat is csatlakozott, így közös összefogással vettek részt az adománygyűjtésben. Az átadóra február 5-én, pénteken került sor a kórház aulájában.

A Valeo Siemens eAutomotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Sebők Balázs az eseményen elmondta, hogy a vállalati felajánlás mellett a kollégáik nagylelkű hozzájárulásának köszönhetően törlőkendőkkel, pelenkákkal és babaruhákkal támogatják a koraszülött- és gyermekintenzív osztályt. 

A társadalmi felelősségvállalás azért fontos számunkra, mert piacvezető cégként az is a feladatunk, hogy példát mutassunk és ilyen nemes kezdeményezés mellé álljunk. 

A régió egyik legjelentősebb munkaadójaként a gyár szoros kapcsolatot ápol közvetlen környezetével. Ennek köszönhetően folyamatosan új ötletek látnak napvilágot, hogyan lehetnének aktív részesei a régió fejlődésének és megfelelő támogatással miként járulhatnak hozzá Veszprém és ezzel együtt a régió helyzetének fejlődéséhez.  

Örömmel tölt el bennünket, hogy e nemes ügy mellé állhattunk és büszkék vagyunk kollégáinkra, akik hozzájárultak az adománygyűjtéshez

- zárta gondolatait az ügyvezető.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Ismét adománnyal segítette a veszprémi kórházat a Lions Club Csolnoky Ferenc Kórház Ismét adománnyal segítette a veszprémi kórházat a Lions Club A Veszprém Lions Club három, együttesen közel 3 millió forint értékű modern műtőlámpát adományozott a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályának. 2024. március 7. 13:39 Egyszülős családokat támogattak Egyszülős családokat támogattak Tíz szülő vehetett át ajándékcsomagot kedden az Arénában az Egyszülős Központ jóvoltából. 2023. december 20. 14:36 Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Veszprémi védőháló Böjte Csaba gyermekotthona felett Amikor a világjárvány nem gátolta a szabad mozgást, Veszprémből minden év decemberében elindult egy furgon egyenesen az erdélyi Kovásznába, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által alapított Boldog Apor Vilmos Ház gyermekotthonba megrakodva adományokkal. Romániában jelenleg viharos időszakukat élik Csaba testvér karitatív szervezetei, a veszprémi segítség viszont idén sem marad el. Sőt, a helyi vállalkozók és magánemberek adományait idén már ismét személyesen viszik ki Erdélybe. 2023. november 29. 11:41 Csomagokkal támogatja az iskolakezdést a Katolikus Karitász Csomagokkal támogatja az iskolakezdést a Katolikus Karitász Az iskolakezdés terheit csökkenti a Katolikus Karitász, akik a főegyházmegyében több mint félezer diáknak segítenek. 2023. szeptember 13. 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.